If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
back in city..... pe fondul depresiei generata de aceasta criza am facut o escpadata pe langa iasi.... cetatea neamtului, coada lacului bicaz, baraj, lacul rosu, piatra neamt ..... excursie in care am fost impreuna cu ana si mircea iar azi ni s-au alaturat si baietii de la vaslui iar la plecare am intalnit colegul nostru AYA si la intrarea in piatra CMA/CMN-ul
revin cu poze in curand....
acumulatori aduc eu dan
Bun bun daca te-ai avanturat in lume cu criza asa la sfarsit de saptamana!!!!!
Sunt foarte curios cati o sa ne adunam maine la ERA la 19.00 pentru ca in tara altii se aduna in 3 orase cati ne adunam noi la o intalnire si sa nu mai zic ca intalnirile de saptamana aceasta la multi din mai multe orase nici nu sau mai tinut ....ia sa vedem la noi cum sta treaba? chiar sunt f f f curios sa vedem cati vin maine la intalnire........Bine ca o sa avem si ce vedea bestia lui cmc cu spoilerul gve-ul tot cu spoilarul , cic -ul cu jantele si multe altele dar sa asteptam si sa vedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by vali007; 3 May 2009, 10:56.
Reason: Automerged Doublepost
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Ai dreptate , o sa vedem , nashpa ca eu nu pot veni.............am niste probleme si tocmai la ora aia tre sa plec din oras..........Sorry.
Ps.Chiar ati crezut la 19 voi fi acolo...........Tzeap.
Iata si lista de prezenta de astazi:
Azi am facut si o chestie cu DAB si a iesit ok de partea mea
Au venit si 2 membrii noi NT 84 MIH -marius si IS 33 MAT ionut
Am mai reglaty o capota lui Steel
Dab a pus 2 chestii lui cic si nu mai trancane capota
Tin sa va anunt ca ambele intalniri sunt la ora 20.00, deci
Duminica: 20.00 Era Shopping Center - Parcarea Carrefour
Miercurea: 20.00 Esplanada CENTRALA a Palatului Culturii Iasi (daca e ocupata de alte evenimente intalnirea se tine la ERA)
1. IS 58 DAB -STEEL ma facut de data asta
2. B 55 MUZ -GEREMI hai ca am terminat si cu ITP-ul
3. IS 33 MAT -IONUT speram ca mai vii daca ti-a placut Ionut (sa-mi lasi id-ul de mess pe privat)
4. IS 06 LBE -VALYY hai ca a trecut si ziua de azi repede
5. IS 15 BLU -IONUTZ de acu la palat ne vedem miercuri
6. IS 24 CIC -IOOON_CUG am janteeeeeeee
7. IS 07 RYB - HRIBERIU am mai corupt unul cu protectie capota
8. IS 27 DAM - GOOLDXSPEED nenea Dan te mai asteptam dupa ce totul e ok
9. IS 05 LKG -CIUCIOSU l-am facut de data asta pe dab
10. B 95 DET -MARIUS-77 merge tere ionizarea
11. B 79 ESV -LORDWOLF hai ca a fost ok azi
12. IS16...CMC -CIPPY merge spoilkerul n-ai treaba
13. IS 60 CEZ -CEZAR am venit azi ca m-am intalnit azi cu ciuciosu pe splai-bahlui si mi-am adus aminte
14. IS 55 GML -MIRZERO am sa mai fac si eu ceva la masina dar nu stiu cand
15. IS 26 STV -mouseinPAS am ajuns si eu
16. IS 09 AMI -BRAGELONE da da si eu am ajuns
17. IS 10 LNC -EUROMARKET stie cineva de ce se ridica apa la 6 linii?
18. IS 60 CJY -ASTY azi am venit cu cielo
19. IS 06 KBO -VLAD!NHO de acu la palat ne vedem mai des
20. B 71 GVE -IONUT din cauza lui cmc am ajuns azi aici sa-mi iau si gumele
21. IS 06 JFH -VALI007 vai eu nu mai pot de cald nu stiu voua cum vii frig........
22. B 76 SBL -IONUT da adica ce eu am venit ultimul? nu-i adevarat..
23. NT 84 MIH -MARIUS da e prima data cand am venit cu ciuciosu si cred ca am sa mai vin....
AZI MAI PUTINE FOTOGRAFII CA S-AU TERMINAT ACUMULATORIII
eu m-am intalnit cu Zug cand veneam de la Bicaz..pe la cheile pascanilor....eu mancam ....si l-am depasit ) pe la letcani )cu o marja de 40min..... ) dar sa revenim la subiect.sa va arat ce am vazut la cetatea neamtului
frumos astazi...la sfarsit am facut si un baschet in parcare si ..cei de la era ne-au rugat sa nu mai jucam...dar prin statie ) si s-a auzit in toata parcarea... "va rugam frumos sa nu mai bateti mingea in parcare" ) ))
Tin sa va anunt ca ambele intalniri sunt la ora 20.00, deci
Duminica: 20.00 Era Shopping Center - Parcarea Carrefour
Miercurea: 20.00 Esplanada CENTRALA a Palatului Culturii Iasi (daca e ocupata de alte evenimente intalnirea se tine la ERA)
Multumim membrilor pentru prezenta si spiritul de echipa muncitoreasca
Ne vedem miercuri la palat
bine bine .... frumos la intalnire , din pacate nu am putut ajunge
ionut , dar ai probleme cu apa ? *asa scria ciucio mai sus , sau ai rezolvat ?
noroc
da.... am schimbat sonda, termostatul, verificat pe computer si cica e ok
am sa ma duc la service pt o verificare a presiunii in instalatii si cred ca ii voi pune o solutie pt curatarea de piatra si impuritati a circuitului de racire.....
dar cu antigel ul cum stai ? l-ai verificat ? instalatia e buna ? ...
si dupa verificarea pe calculator , si "ok ul" mecanicilor , tot se ridica ?
noroc
Jmek imi pare rau ca nu te-am recunoscut din prima ...dar dupa aia te-am salutat... Oricum vreau sa va anunt ca jmeck nu tine cont de localitati (radare)ca merge de rupe...pana se frige si el odata cu radarele fixe , dupa care se linisteste ... In rest numai bine . Miercuri sunt prezent la intalnire . Bafta la toata lumea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment