La multi ani tuturor si fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri ... Chiar daca nu mai sunt printre voi nu inseamna ca nu va consider pe toti prieteni si va doresc tuturor tot binele din lume .... Un an nou fericit ...
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Anul care a trecut a avut de toate: momente bune, momente mai putin bune, dar am trecut peste toate impreuna. Important este ca vine un an nou in care speram sa nu repetam greselile din anul care tocmai se incheie. deci va doresc tuturor La multi ani, un an nou mai bun si sa spor in toate.
Comment
-
Un an nou cu sanatate,
Voie buna,trai usor
Bucurie si mult spor.
La multi ani !!!:bigtongue:
Va doresc un an 2010 mult mai bun ca 2009,cu multa,dar multa sanatate si cati mai multi km fara incindente rutiere.Va pup
am inteles ciuciosu.thx`s
ati vazut ca au scumpit astia benzina cu 24 de banuti? am inceput anul "beton"..Last edited by andrEyCST; 1 January 2010, 19:53.andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
Intalnire ERA
Sper ca ati intrat asa cum ati dorit fiecare in noul an 2010. Acum ar cam trebui sa mai lasam oleaca vremea de afara in uitare, sa nu ne mai gandim la pretul lichidului din rezervor, etc. As vrea si cu totii am vrea sa incepem sa ne mobilizam, sa ne gandim, sa incepem chiar, sa ne revedem intr-un numar cat mai mare, sa fim o adevarata comunitate asa cum de fapt suntem. Inca ceva, sa sprijinim pe cei ce au nevoie, cu un sfat, cu un lucru sau altul pe care fiecare din noi il putem da. Comunitatea LCI-FRT trebuie sa-si ajute membrii, sa-i sustina, sa-i indrume. Deci, ne vedem pe 3 ianuarie, la ERA? Va asteptam!
Comment
-
La multi ani dargi prieteni. Va doresc sa aveti un an cat mai bun, cu multi bani si fara incidente
Am si eu o intrebare in legatura cu resoftarea
pana la urma consumul creste sau nu?
Comment
-
La multi ani colegi... sa aveti parte numai de impliniri... bucurii... tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca....drumuri cat mai multe si fara evenimente.
Sper sa ne vedem maine in nr cat mai mare la intalnireRespecta omul inainte sa ceri respectul sau!
Comment
-
din umbra si cu ochiul tot timpul pe voi spartanul va va supraveghea si la prima intalnire din acest nou an..... toti - impreuna este noul sloganul anului 2010 .... un nou an pentru noi, un nou inceput pentru mine si ana, ceva mai bun in tot ce vom face.
din 10 01 2010 voi fi si eu prezent din nou la intalniri.... avem niste proiecte de terminat si altele de initiat
ps: mulutumesc tuturor de intelegere si sustinere... mi-a prins "bine" aceasta vacanta, am avut timp sa reflectez asupra unor aspecte si persoaneLast edited by vali007; 3 January 2010, 14:53.
Comment
Comment