Unde pot sa montez senzori de parcare la un pret decent?
Montaj Senzori Parcare
Collapse
X
-
-
salutare
Montajul te ajunge maxim 100 ron pe canta langa Lidl iar daca esti in garantie cu masina o pierzi doar la partea electrica [oricum e o mare abureala si cu garantia]ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by doru View PostMontajul te ajunge maxim 100 ron pe canta langa Lidl iar daca esti in garantie cu masina o pierzi doar la partea electrica [oricum e o mare abureala si cu garantia]
100 de lei? Ma asteptam sa fie un pic mai putin.
Dureaza ma mult de o ora?
Cine primeste un milion pe ora de munca? Ca eu nu....
Nu m-as baga sa ii montez singur.
Comment
-
[QUOTE=doru;1265390]Montajul te ajunge maxim 100 ron pe canta langa Lidl iar daca esti in garantie cu masina o pierzi doar la partea electrica
Nu la autocenter am spus langa fostul plus (LidLe) daca masina e in garantie pierzi garantia doar la partea electrica atatym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
salutare
pai vrei si treaba buna si moca eu la tipul ala mi-am pus senzorii si am dat maxim 100 ron numai ca tipul a facut treaba buna nu si-a batut joc eu ti-am recomandat nu te-am pus sa te duci acolo tu faci cum vreiym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
100 ron pentru montarea senzorilor de parcare? pentru patru gauri si doua fire lipite mult,eu le montez cu 30 ron.dar poti face si tu,ce model de stopuri ai de ph1 sau ph 2 si iti spun eu care sunt firele de la becul de masialier plusul si masa.
Comment
-
@cosmin83: Salut...eu vreau sa imi montez singur senzorii de parcare dar din ce mi-ai spus cei de la Reprezentanta(Dacoserv) imi pierd garantia la intalatia electrica!
Care ar fi riscul sa apara probleme la intalatia electrica in perioada de garantie!daca a avut careva o astfel de problema in perioada de garantie, rog sa imi spuna..si atunci o sa mai stau un pic pe ganduri!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Stima!
Comment
Comment