Sigla si Legitimatia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MCV daca se poate )
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Rosu am pus mai sus

Comment

• Rosu + MCv .. n-ai vazut ce a zis si Razvan ?

Comment

• Alt drum,forma siglei mai simetrica,cred
          Cu mcv`u stii ca e mai greu Vedem ce si cum maine
          Attached Files

Comment

• super !! marphaa!!) bun asaa!!) ...
            apropo..stii la ce ma mai gandeam? acu` ca stateam si admiram? si bineee..luand in considerare participarea unor membrii la cele..curse..legale"? sa adaugi jos..doua check flags..in cruce..!? o iesii ok?..
            in rest..o iesit..super okkk..!! felicitari!! chiar si diversele variatiuni cromatice sunt ok..!!!
            p.s.: apropo..la modelul de mcv..cred ca nu se mai ..puna la discutie!!!!!..cam ce masinuta sa fie pusa drept model nu?;)).. ca de culoareee..vorba vine..nu i bai`;))!!se modifica!!
            multam` de rectificarea formei scutului. o iesit belea!!)

eventual...mmmm..cumva se poate face un shaddin` la scut? ceva gen..un slide in jos..sau intr o parte? in 2d sau 3d? sau cumva ingrosa`..cat de cat..bordura? ar da un pic de..efect"!!?? ce zici?

si .ro ul e pe negru ;) ..asa ca si fapt divers!!
            Last edited by neoreal; 3 December 2011, 21:34. Reason: Automerged Doublepost
            SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Ceva de genu ?
              Attached Files

Comment

• da..ceva de genu`..insa din pacate intra in conflict cu linia..de demarcatie de la drum..si sincer..nu prea se incadreaza in peisaj`...
                stand sa ma gandesc..cumva..ar fii posibil daca ai pastra fundalul..si ..cumva ai pune loganelu`..cumva drept..pe centru..cat sa se vada..farurile totusi..insa sa apara ..in prim plan pafonul..si pe el sa pui ca ..gen general lee..asta cu checkers..? incercam si asa..de nu ..ma gadeam ca se poate incadra cumva logo ul..in dreapta..cat sa nu interfereze cu linia aia..
                aaaa..si ce e mai important e ca pe una din laturile scutului..tre` neaparat sa se treaca trademark ul de la dacia.. gen..semnul de original, dacia s.a. si toate drepturile rezervate. e important..event si sigla noua de la dacia.
                incercam si asa...de nu ..ramane fara logo ul asta cu stegulete..nu prea se pupa..am zis eu insa nu prea se incadreaza.....event poti sa incerci sa le pui ..sub sigla de la oras..incercam si asa..

sau si mai bine..pe capota? ...incercam toate variabilele )
                Last edited by neoreal; 3 December 2011, 22:09. Reason: Automerged Doublepost
                SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Masina n-o mai modific nici sa ma bati
                  Si sa pun steagu ala pe masina,ar da incarcata.
                  Mai bine asa simpla si gata
                  Mai vorbim maine la intalneala

Comment

• in rest o iesit ok.. chiar f f f bine!

ok..mai bine..at. poti sa pui logo ul ala at sub sigla de la oras..si aia e.
                    oricum nu uita de trademark.please! ala e chiar important sa fie afisat.
                    vorbim maine..noapte buna..ies si eu acu`..numai de bine.
                    Last edited by neoreal; 3 December 2011, 22:14. Reason: Automerged Doublepost
                    SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Sau asa mai ma gandeam
                      Infine,discutam pe larg maine )
                      Attached Files

Comment

• neah...mere` mai bine cu logo ul asta mic cu steaguri sub sigla..lasa marcajul de la drum acolo unde era. e mai ok asa.. bineee..asa sau fara..deloc.
                        da..vedem..la intalnire ce si cum..numai bine.
                        SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Am facut si eu o sigla Glumeam .. tot capodopera lui Mishu e
                          Attached Files

Comment

• scoateee numarullll..!!!)) sa poata sa viseze si minoritatea"!! pai ..no?!) da...frumos n am ce zice..)...zice ca acu` sare la tine..:))))!!!
                            SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Schimbat sonda la cererea lui Mihai si scos numaru
                              Attached Files

Comment

• tare... da nu stiu...nu prea seamana nici una cu solenza....[cred ca am gresit clubul....]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google