Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce ziceti de maine seara pe la 8.30?daca e de acord si Mihai sau sa hotarasca ziua si ora
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

• Trebuie stabilita o zi in care sa poata participa cat mai multi .. eu sunt de acord cand vreti si voi .. iar de la vara sambata sau vinerea o sa avem intalniri nocturne .. mai discutam pe problema aia .

Comment

• Nu se tine nimic azi?

Comment

• nu stiu..dar ar fi frumos mai pe 5.30 6..
          sigpic

Comment

• salutare all,in kz de se tine intalnire azi nu pot veni din pacate ptr ca am mici probleme cu masina,nasol rau,chiar knd e frumos afara
            Logan Forum consiliaza nu si repara!
            [/SIGPIC]

Comment

• careva pe la sala la 5.30?
              sigpic

Comment

• se va destrama logan club ploiesti ?
                doar eu si neo la sala la 16 , macar spune-?ti,? organizatorilor sa nu mai ne deplasam degeaba, ca doar avem si altceva mai bun de facut in weekend.
                Last edited by MihaitzaMCV; 18 March 2012, 19:46.

Comment

• Domnul Spicer in primul rand nu a fost anuntata nici o intalnire ptr saptamana asta !
                  V-a zis cineva ceva de vreo intalnire ? Ca poate nu vad eu bine ..
                  In al doilea rand .. cum adica se destrama clubul ? Clubul asta e infiintat cu mult inainte de aparitia dvs in club si va fi activ poate mai mult timp decat o sa ne onorati dvs cu prezenta !
                  Apropo .. saptamana trecuta parca nu v-am vazut la intalnire .. dar nu cred ca v-a reprosat cineva ceva ..
                  Last edited by MihaitzaMCV; 18 March 2012, 19:50.

Comment

• da,chiar ca nu s-a anuntat nici o intalnire,bine ca nu s-a tinut ca nici eu nu puteam veni din cauza unor mici probleme pe la masina
                    [/SIGPIC]

Comment

• Si alta chestie .. s-a discutat si la intalniri si pe forum .. daca urmariti paginile anterioare ... ca in perioada asta mai rece intalnirile o sa se faca o data la 2 saptamani ! Dar probabil ca domnu` Spicer nu a urmarit forumul si probabil nu si-a dat seama care e saptamana cu libera ..

Comment

• oricum daca se tin intalniri ale clubului asta nu inseamna ca hop tzop tre sa fie intalnire in fiecare saptamana,poate nu toata lumea poate sa vina in fiecare week-end,eu consider a fi intalnire aceea cand vin multi membrii si sa se stea mai mult de o ora jumate,aia intalnire,si acuma da,mihai are dreptate,in vremea acestui timp destul de rece intalnirile se tin la 2 saptamani,lasa ca nu mai e mult si vine ea vara
                        [/SIGPIC]

Comment

• am fost si eu azi pe la sala la 5.30 si nu era nimeni :P
                          sigpic

Comment

• Imi pare rau ptr cei care s-au dus la Sala degeaba , DAR de fiecare data cand se organizeaza intalniri eu sau Razvan postam pe forum date in legatura cu intalnirile .

Comment

• stati asa sa isi termine mihaitza masina si o sa fie la sala toata lumea duminica de duminica sper ca stii de gluma mihaitza sorry daca am facut outpost
                              [/SIGPIC]

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                                Imi pare rau ptr cei care s-au dus la Sala degeaba , DAR de fiecare data cand se organizeaza intalniri eu sau Razvan postam pe forum date in legatura cu intalnirile .
                                stai linitstit mihai ca stiam ca nu e nimic organizat..dar am zis sa incerc macar poate dau de cineva pe acolo
                                sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google