If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
La Multi Ani baietii ! Am zis sa facem la ora 12 ca sa incercam o ora noua . Duminica dupa-amiaza cred ca nu foarte multi au chef sa mai iasa din casa . Mai ales cand lucreaza toata saptamana . Chiar mi-as dori sa fim iar grupul ala unit din trecut .. vom vedea
mishule a fost la 12 intalnirea...am intarziat si eu un pic dar i-am mai prins pe baieti...mai jos cateva poze de la prima intalnire oficiala pe 2013 ..
frumos,de acum se vor face tot la 2 saptamani da ? si ora sincer mi se pare mult prea devreme,zic sa o punem undeva pe la un 14:00 PM ,la 12 abea se da lumea jos din pat duminica )
A fost de proba sa ne intalnim la ora asta .. peste 2 saptamani o sa ne vedem undeva la ora 14-15 .. o sa stabilim impreuna sa fie convenabil ptr toata lumea
mishule a fost la 12 intalnirea...am intarziat si eu un pic dar i-am mai prins pe baieti...mai jos cateva poze de la prima intalnire oficiala pe 2013 ..
Nice, vedeti ca sunt dinamovist , caine pana la moarte si dincolo de ea, a ales intrusul masina frumoasa la lui Mihaita.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment