If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tu Cu Ce Te Ocupi ?? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau .. Doar pt Prahoveni
inginer la o firma de cadastru in ploiesti. din intamplare CRED ca am masurat si pe strada la MihaitzaMCV ;)). nu cumva locuiesti in spatele firmei ana maria pop?
pentru cei care au nevoie de alezari, strunjiri, frezari, pinioane si roti dintate si nu va descurcati in ploiesti vorbim cu tata si va rezolva :P
metalkore...pun eu masina mea la bataie..) .. de mai sunt locuri...!! si ..intrarea" potrivita..;) in caz ca mai e valabila ..postarea de mai sus..!! numai bine.
inginer la o firma de cadastru in ploiesti. din intamplare CRED ca am masurat si pe strada la MihaitzaMCV ;)). nu cumva locuiesti in spatele firmei ana maria pop?
pentru cei care au nevoie de alezari, strunjiri, frezari, pinioane si roti dintate si nu va descurcati in ploiesti vorbim cu tata si va rezolva :P
Da .. acolo stau .. e bine de stiut cand om avea nevoie de un strungar
mie la 1.5 imi iese la aprox 280-290 ron/an. de la 1 ian s-au scumpit si asigurarile...
PS: am facut un calcul aprox si la 1.4 se invarte in jurul sumei de 230-240 ron/an. depinde la ce firma se doreste.preturile pot sa fie diferite de la o zi la alta
la 1,6 o ajuns pe la 300 pe 6 luni ! deci ..hell ya`..s au scumpit..si in stilul in care decurg lucrurile..cred ca pana in mai se mai scumpesc putin..!!
pretul poate sa difere mult de la o masina/pers la alta.in functie de ocupatia pers,accidente,la masina in functie de an fabr,motor,daca are si casco...
logic...clar..si evident.. in curand..si daca iti tremura mana cand ti o tii ...dar deh`..)..in stilul asta...cine zicea ca nu o sa platim impozit si pe aer..cred ca o sa aiba` o mare surpriza in viitorul apropiat!!
Modelul asta e chiar foarte frumos. Imi place mult. Cam cat ar costa cu tot cu materialele tale. Asa orientativ. Acum juniorum leu inca e mic, dar cred ca spre toamna o sa-mi trebuiasca un asemenea mobilier.
Oricum o sa studiez pana atunci mai multe modele, si vorbim. O seara frumoasa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment