Materiale Personalizate L.C.Sibiu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu ma bag la un tricou dar fara burta ca poate scap de ea
    CrAzY_WolF

Comment

Nu s-a dus treaba cu tricourile, dar nimeni nu vrea sa coopereze pentru alegerea variantei optime...asa ca....mai asteptam...
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Duminica' o sa venim imbracati' in tricourile ce le'am primit la nationala'...'sau ni se dau altele pe moca'...'

Comment

Pacat ca nu putem rezolva nimic pina duminica era frumos sa avem si noi daca tot suntem organizatori de un asa mare eveniment
          CrAzY_WolF

Comment

CrAzY_WolF , discutia despre tricouri e cam de mult si inca nu s-a gasit varianta optima!
            Nu-i graba, ca oricum nu se sta in tricou pe caldura asta!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

sibianul am vazut ca este de mult timp acest post, eu imi spuneam doar parerea nu va suparati, o sa incerc ceva model duminica ca sunt mai liber.
              CrAzY_WolF

Comment

pai nu venim in tricouri'...naspa'...acuma zice'ti si voi dupa ce mi l'am spalat si calcat'...'

Comment

ideea lui Bad_wolf nu e rea! eu propun pt partea din fata prima imagine prezentata dar fara nick/ nume / nr masina ( k doar avem legitimatii ), iar pt spate pare interesanta a doua imagine. cat despre culoare aia ramane la alegerea fiecaruia pt inlaniri locale si o culoare oficiala pt intalniri de amploare
                  Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience

Comment

a fost bine si fara tricouri'...inca chiar foarte bine'

Comment

o varianta de tricou ar fi cea prezentata de bad_wolf - fata cu sigla si nickname iar spate poza 2 - si in plus eu as zice sa adaugam si niste sponsori in stilul cum vedem la pilotii de rally

Comment

sustin si eu ideea lu' Bad_Wolf...'

nu o mai sustine nimenea'...'naspa'...
                        Last edited by Medalion'; 1 December 2009, 17:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Si eu o sustin cu mici modificari o sa incerc si eu vineri seara sa fac desi am promis ca o sa incerc duminica dar na ....
                          CrAzY_WolF

Comment

mi'au placut cu au fost cei de la gammis' stiliza'ti...'

Comment

nu cred k ar arata urat nici cu ceva logouri de la sponsori cum zicea si Mircea ( k la pilotii de rally)
                              Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience

Comment

alte pareri pt tricouri sau lasam subiectu' in aer???

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google