El vinde stikere-le?
Discutii generale in LoganClub Sibiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
spanu confectionam noi tati un parbriz special pentru tine din tabla cu cateva gaurele ca la armurile medievale si scapi de problema cu parbrizul“Experienţa este singurul lucru pe care il poţi obţine gratis” – Oscar Wilde
În viaţă, joacă teatru numai cei care nu au nici un rol.
Comment
-
Ionut........tu oricum esti de-al nostru,.........atata tot ca tu aveai sticker-e cu "sanderoclub"
Fyrestarter, nu eu vand/dau sticker-ele! Se ocupa VYP-ul sau
cristivsb, ei sunt acum "tartorii
PS. MULTUMESC MULT IONUT pentru ajutor!!!!!!!!Last edited by sibianul; 13 March 2012, 21:00.
Comment
-
Comment
-
Pe tine te stie toata lumea Sergiu!
Plus de asta, ai 2 embleme pe spatele loganului!!!!
Comment
-
oooooooooooooooooooooo ce surpriza
Comment
-
Va rog ajutatima cu un sfat (Parere).Ma bate gandul sa-mi pun insonorizant pe peretele de foc,cica nu se mai aude asa de tare motorul in habitaclu.Aveti careva montat? Se merita?Masina mea e pe benzina,am gasit la dezmembrari cu 80,se merita?Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
sincer nu stiu daca te ajuta ceva, mai ales ca este benzina, zgomotul ce il auzi nu cred ca vine de la motor ci de la restul mai ales de afara, daca vrei pune-l.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment