ar vrea NZN sa arate ca NGL ))
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
-
ma despre ce masina e vorba aici??VYP-ule se pun si masinile lovite???hai ca am glumit..voi trimite poza;)Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
baaa...aici era vb de logan...nu de matzehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
@ dj_dragos: daca te intereseaza sa o dai la dezmembrari masina lovita ma interesez ce nr de tel au ce-i de la dezmembrari de aici din mures care au numai loganuri si iti zic......daca mai esti hotarat sa o vinzi evident anuntama
@ dj_dragos: daca mai esti interesat sa vinzi masina masina la dezmembrari ma interesez ce nr de tel au astia de la dezmembrari de aici de pe voinicenilor si te anunt.
scuzati de dublu posta dar din cauza netuluiX(
Comment
-
Piiticule clar ca sunt interesat.da-mi te rog numarul lor de tel si sa-mi zici te rog cum se numeste firma sa stiu ce sa zic.Chiar te rog.Mersi fainMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Ok piiticule.nici o problema.inca o data mers fain
Apropo, sunt sanse sa reinvie AMD-ul,si daca revine, revine asa cum scrie la carte.Dar din pacate e doar o idee.Piiticule astept sa-mi dai nr-ul de tel de la firma aceea.Daca nu se rezolva nimic, dupa aceea sanse mari sa reinvie AMD-ulMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
Comment