Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut sunt nou pe acest forum si de mult va urmaresc si as avea nevoie de ajutorul vostru eu am primit de la cineva un actuator pentru deschidere portbagaj din buton ca eu am modelu de logan vechi din 2004 cu deschidere din cheie care se instaleaza pe bord undeva si de montat nu ar fi problema ca ma descurc singura problema este cu alimentarea unde se poate lega si cum sa fie 12 v continu si ceva poze daca nu va cer prea mult cine are montat acest sistem mai exact cum se leaga la alimentare multumesc anticipat celor care o sa ma ajute cu cateva raspunsuri si eventual poze

Comment

• Adi, daca te uiti putin mai sus ai sa vezi ca eu chiar am subliniat faptul ca pe sigla, daca punem stema, va fi stema JUDETULUI. Nu e normal asa? Ca doar nu e LC Targu Mures...
      Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• Salut Levi uitate aici http://www.tutorialelogan.ro si o sa gasesti cam tot ce vrei si mai exact ce iti trebuie tie.

Comment

• pe plusul de la casetofon e cel mai simplu, asa am facut si eu levi, in 30 este intalnire daca vrei hai ca te asteptam

Comment

• mersi de ajutor eu as dori sa montez actuator model cel cu buton care se pune pe bord undeva si nu cel care se deschide din telecomanda cum am vazut din tutorialu de mai sus am mai primit o varianta unde sa leg la uch la pinul b3 unde este 12 v contiii acolo daca leg am ceva ce sa stric?si plusul de la casetofon mi se pare cel mai simplu dar nu pot sa scot cd playeru ca am incercat dar nu am reusit

Comment

• Ok baieti si fetite!...Astea sunt variantele pe care le aduc spre votare...Daca cineva poate face ceva mai tare il rog sa iasa la inaintare Eu cu astea pot sa ma laud si atat...Deci supun spre vot :
              Attached Files

Comment

• Ultima !

Comment

• Ah!...Si inca ceva... Daca se poate (si stiu ca se poate:) vreau ca scrisul sa fie reflectorizant !...Am mai vazut la altii din Galati.

Comment

• dane fa una ca ultima da cu mana aia cu cap de urs in sabie, stii, fa una asa sa o vedem si asa k ?

Comment

• ultima zice si FLR(bv dane pt munca depusa)

ar fii frumos stema cu capul..daca vrei sa te joci sa vedem ce iasa ar fii minunat..oricum iti multumim.
                      Last edited by FLR; 19 January 2011, 00:24. Reason: Automerged Doublepost
                      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• ultima zic si eu ca este frumos si felicitari pentru cel care la facut

Comment

• vezi uita te si pe thrend ul cu intalniri, daca te intereseaza si vrei in 30 sper sa fie intalnire

Comment

• am zis si mai sus........are cine sa le faca?adica sa le scoata ca si colant?daca nu,vorbesc eu cu un prieten
                            votez si eu pe ultima.
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Ok...In primul rand sa-i raspund lui NZN : o sa apelam la tine pentru autocolant, dar daca se poate scrisul sa fie reflectorizant. In al doilea rand, in urma insistentelor (sunt cativa care au un fix cu sabia aia, nu stiu de ce...) am mai facut o varianta de sigla. Sunt 4 variante mari si late...Votarea incepe acum

AKD voteaza cu LCM 1 (adica eu )
                              Attached Files

Comment

• FLR votat 1
                                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google