If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am parcat acum 2 zile in bucuresti strada eforie, pe "oprirea interzisa" si mi-au facut baieti nenea militienii poza cu radar si mi-au lasat afis in geam ca am primit 2-3 puncte amenda si 2 penalizare si sa ma prezint la nu stiu ce sectie pe lujerului urgent cu permisul si actele masinii ...ce patesc daca nu ma prezint ceea ce o sa si fac
pei acolo scrie ca 2 puncte amenda si 2 penalizare parca din cate stiu nu mai am cartea... daca nu ma prezint imi vine poza acasa nu ? ...poate se pierde pana la giurgiu
Last edited by gogoasha69; 18 January 2008, 00:42.
Reason: :)
Nu se pierde, o sa vina cu siguranta la tine acasa, si daca n-o platesti o sa te ia al batran la intrebari cand se va duce sa plateasca impozitul la casa. Mai nou, amenzile neplatite se transforma in zile de munca in folosul comunitatii, 2 lei de amenda, o zi de munca. Asa ca fugi si plateste amenda!
2lei / zi ba dai*********************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** *************************************mai bine ramanea ca inainte sa nu poata sa iti faca nimic daca nu plateai amenda faceai colectie iar dupa 2 ani se stergeau
amenda a luat-o el nu are treaba taicasu cu nimic..e major ..;) ..si din cate stiu eu se prescrie dupa 2 ani....si eu am o amenda pe care nu am de gand sa o platesc...daca nu ai treaba 2 ani cu finantele...sa iti vinzi sau cumperi ceva ..multa sanatate ;)
e bine atunci stau linistit... oricum pe unde vad fraieri in verde le bag familia in doliu... n-au avut ce face si au dat la 20 de masini amenda decat jumate din strada ca in partea cealalta erau masinile politistilor este sediul lor pe acolo... oricum astept poza si procesul verbal sper sa fi iesit bine masina in poza prima ei poza chiar nu aveam nici o poza la masina
amenda a luat-o el nu are treaba taicasu cu nimic..e major ..;) ..si din cate stiu eu se prescrie dupa 2 ani....si eu am o amenda pe care nu am de gand sa o platesc...daca nu ai treaba 2 ani cu finantele...sa iti vinzi sau cumperi ceva ..multa sanatate ;)
Atat timp cat nu are proprietati, datoriile se reporteaza la rudele de gr. I (frati, parinti), si nu se prescriu decat dupa 5 ani, iar daca, dupa 4 ani 11 luni si 29 zile, un nene sau o tanti de la finante, iti face somatie de plata, se mai prelungeste cu inca 5 ani... asa ca mai bine platesti...
In cazul asta.. faci cum crezi, dar sfatul meu e sa te duci sa platesti, pentru ca si eu am pile la finante si m-am trezit ca n-am putut sa fac succesiunea (dupa ce s-a papadit tata) decat dupa cea am platit 280 lei pentru o amenda de 30000 lei (vechi) din 1999, amenda de care am uitat (greu de crezut, dar asa e)...
ce porcarie,mai nou te filmeaza,dup-aia tre sa te duci la ei sa ridici procesul verbal,dupa probabil ca o sa umblii pe la trezorerie sa platesti amenda,dup-aia inapoi la ei sa le duci chitanta...Nu inteleg de ce nu trimit direct acasa
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Poate ai noroc si nu ajunge in termen....amenda pe care nu exista dovada de comunicare in 30 de zile de la luarea masurii nu este valabila, termenul de contestatie este 15 zile de la comunicare. Daca nu semneaza nimeni de primire a recomandatei prin care s-a trimis PV de amenda, inscrierea amenzii la Administratia Financiara este ilegala, numai ca in Romania, Fiscul intai le inregistreaza si trebuie sa-i dai in judecata ca sa le radieze. Acum depinde cat de presat esti de timp, daca nu "arde" sa scoata proprietarul masinii ceva de la Fisc, poti sa tejudeci cu ei cam 6 luni.
Punctele de penalizare se sterg in 6 luni.
Acum te hotarasti singur. Bafta!
PS. Uita-te pe "tidula" pe care ai gasit-o in geam, daca scrie undeva pe ea "afisat" ai pus-o, trebuie musai sa o platesti, ca nu iti mai face si comunicare acasa. Poza o pastreaza ei ca proba daca te apuci sa contesti amenda.
nu scrie afisat ce vrea sa insemne?? pana acum nu am primit sau m-a contactat careva . dupa ce mi-a pus aia in geam m-am dus la politist si l-am intrebat unde trebuie sa merg si cum sa procedez ca nu sunt din bucuresti si mi-a zis sa merg la colegul lui la masina radar sa imi faca pr. verbal eu i-am zis ca nu ma duc si ca o astept acasa si ca oricum o sa o anulez si am plecat nenea militianu` cand a auzit a ramas masca nu a mai zis nimic... sa fii fost ei la agatat?? sunt zilnic mereu masini in zona parcate si atunci s-au gasit sa puna radar.
.............,dup-aia inapoi la ei sa le duci chitanta...Nu inteleg de ce nu trimit direct acasa
Nu mai e nevoie sa te duci cu chitanta la militie... E suficient sa pastrezi chitanta pentru cazul in care te trezesti ca nu ti-a fost inregistrata plata amenzii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment