Problema Cu Leasing-ul!!!sfaturi Va Rog.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Cu Leasing-ul!!!sfaturi Va Rog.

in 2011 s-a facut un contract de leasing(leasing financiar), pentru 3 autoutilitare insumand 90 000 de euro.s-a platit avansul de 30 000 de euro insa, nu s-a livrat decat o autoutilitara. celelalte 2 nu au mai venit de la firma furnizoare care a intrat intre timp in faliment. dealerul zice ca nu e vina lui, dar in continuare se emit facturi pe toata suma. banca imi zice ca nu e nici vina ei. si ma pune sa merg la firma care e in faliment. acolo nu mi se da niciun raspuns pt ca firma e in faliment.CE E DE FACUT.???pe cine dau in judecata, si pentru ce motiv? ?

rog pe cei care lucreaza in institutii bancare, sau au habar despre leasing, sa ma ajute.

va multumesc.
    fara

cred ca firma(dealerul) trebuie data in judecata pt ca banca a platit dealerului cele trei utilitare si acum ele sunt ale bancii nu ale tale momentan oricum cam urata problema speri s-o scoti la capat
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

eu cred ca sunt bani pierduti ...
      probabil cineva va raspunde penal pentru ce s-a intamplat ,dar asta dureaza cativa ani pana se termina procedura de faliment si se verifica actele contabile etc .Dar ma gandesc ca atata timp cat s-a initiat falimentul , actele contabile inseamna ca sunt la punct , plus ca probabil s-a pus sechestru pe ce avea firma respectiva deci poate recuperezi ceva de acolo. Mai trist e scenariul in care firma nu e in insolventa , ci a fost vanduta la vreun boschetar pe care n-o sa il gasesti niciodata...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Stai ca nu-nteleg, care firma a intrat in faliment?
        In primul rand finantatorul este firma de leasing(in acest caz o subsidiara a unei banci) care este si proprietarul celor 3 autoutilitare iar daca ti se emit facturi inseamna ca nu firma de leasing a dat faliment. Cel care trebuie sa se descurce este cel care a platit efectiv catre producatorul celor 3 autoutilitare. Chiar daca exista un contract ei nu pot sa dovedeasca cu nimic ca tu ai primit toate cele 3 utilitare pentru ca atunci cand intri in posesia vehiculului trebuie sa mai semnezi in afara de contract si niste acte de predare-primire a ceea ce ai comandat. Deci dai in judecata firma de leasing pentru ca ti se emit facturi pentru un lucru pe care nu l-ai primit.

Comment

am chemat BCR-ul la negocieri - conciliere. nu au vrut sa raspunda. credeam ca pot sa rezolv in felul urmator. banii pe care i-am dat ca avans(pt 3 autoutilitare), sa se compense si sa fie achitata utilitara(singura) pe care am primit-o.
          exista 3 contracte de leasing pentru cele 3 autoutilitare.

am dat in judecata firma de leasing. pentru inceput instanta trebuie sa dispuna de valabilitatea contractelor de leasing ca apoi sa le anuleze. nu stiu cum se va interpreta. nu am cerut nici rezilierea nici rezolutiunea pentru ca s-ar isca alte probleme. astept sa vad ce intampinare vor depune cei de la leasing.

grav e ca numai timbrajul pentru cele doua actiuni e in jur de 80 de milioane. speta e destul de aiurea. sper sa ma ajute Dumnezeu sa o scot la capat, si mai sper ca judecatorul sa inteleaga speta.
          fara

Comment

Succes cu rezolvarea problemei, intr-adevar este o situatie tare urata.
            http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google