Evacuare Din Furculite

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evacuare Din Furculite

Poate ca pare o gluma dar e de luat in serios . Ati auzit cumva de o masina cu evacuare din furculite ? Am auzit ieri de la niste baieti care vorbeau langa mine la un supermarket de unul care a cumparat furculite , le-a dus la topitorie si si-a facut omul teava de inox . WTF!? . Cand am auzit m-a buvnit rasul si am plecat ca imi era ca ma iau la bataie . Am stat si m-am gandit putin si am ajuns la concluzia ca furculitele sunt de inox si daca cumperi destule si le duci la topitorie , poti face o teava de inox ideala pentru evacuarea masinii . Voi ce parere aveti ? Daca vreti sa glumim putin pe treaba asta putem sa rugam un moderator sa il mute la funny .
    2
    Cine e atat de imbecil ?
    0.00%
    0
    Plauzibil
    100.00%
    2

The poll is expired.

Adevarul este ca iesi mai ieftin cu o cuva de inox de la o masina de spalat rufe... Tre sa cumperi furculite la greu ca sa faci o toba...
    PS:Un amic cu o calibra asa si-a facut toba la masina , avea o masina de spalat rufe stricata , a dus cuva la un meserias si i-a facut toba din ea , ca si pret a dat ceva mai mult decat un carub )

Comment

Tu vorbesti serios?!?
      Nu crezi ca iese mai ieftina teava de inox decat un camion de furculite?
      Attached Files
      sigpic

Comment

Daaa, si turnatorii de inox (mi se pare ca inoxul se elaboreaza in cuptor cu atmosfera inerta)cu laminor de tevi se gasesc la fiecare colt de drum.
        Chiar crezi ca e mai ieftin decat teava de inox? Sau ca inoxul de furculite e tot ala cu inoxul pentru tevi de esapament (nu sunt decat vreo 100 de marci de otel botezate "INOX")?
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Eu chiar nu stiu ce sa zic , deaia v-am intrebat daca e plauzibil . Va da-ti seama ca prima mea reactie a fost sa iau in deradere spusele lor . Mergeam pe strada gandindu-ma la ce au spus ei si acasa cand mancam mi-a picat fisa : hopa ! Sunt din inox furculitele , si una e 2 lei deci pare o afacere buna .

Comment

E ca si cum ti-ai face verigheta ducand vreo 20 de cercei de auri noi nouti la topit. Se poate, dar costa prea mult.
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Da aici ai dreptate . E posibil daca ai de unde lua inox gratis si nu ai ce face cu el . Cine stie , poate ala lucra la fabrica de furculite )))

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google