Poate ca pare o gluma dar e de luat in serios . Ati auzit cumva de o masina cu evacuare din furculite ? Am auzit ieri de la niste baieti care vorbeau langa mine la un supermarket de unul care a cumparat furculite , le-a dus la topitorie si si-a facut omul teava de inox . WTF!? . Cand am auzit m-a buvnit rasul si am plecat ca imi era ca ma iau la bataie . Am stat si m-am gandit putin si am ajuns la concluzia ca furculitele sunt de inox si daca cumperi destule si le duci la topitorie , poti face o teava de inox ideala pentru evacuarea masinii . Voi ce parere aveti ? Daca vreti sa glumim putin pe treaba asta putem sa rugam un moderator sa il mute la funny .
Evacuare Din Furculite
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Adevarul este ca iesi mai ieftin cu o cuva de inox de la o masina de spalat rufe... Tre sa cumperi furculite la greu ca sa faci o toba...
PS:Un amic cu o calibra asa si-a facut toba la masina , avea o masina de spalat rufe stricata , a dus cuva la un meserias si i-a facut toba din ea , ca si pret a dat ceva mai mult decat un carub )
-
Tu vorbesti serios?!?
Nu crezi ca iese mai ieftina teava de inox decat un camion de furculite?Attached Filessigpic
Comment
-
Daaa, si turnatorii de inox (mi se pare ca inoxul se elaboreaza in cuptor cu atmosfera inerta)cu laminor de tevi se gasesc la fiecare colt de drum.
Chiar crezi ca e mai ieftin decat teava de inox? Sau ca inoxul de furculite e tot ala cu inoxul pentru tevi de esapament (nu sunt decat vreo 100 de marci de otel botezate "INOX")?Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Eu chiar nu stiu ce sa zic , deaia v-am intrebat daca e plauzibil . Va da-ti seama ca prima mea reactie a fost sa iau in deradere spusele lor . Mergeam pe strada gandindu-ma la ce au spus ei si acasa cand mancam mi-a picat fisa : hopa ! Sunt din inox furculitele , si una e 2 lei deci pare o afacere buna .
Comment
Comment