Cum Sa Faci Oglinzile De Berlina Mai Eficiente

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Update: oglinzi cu doua zone de reflectie by Laguna ,un pic prelucrate.
    Am impresia ca cele de Scenic merg direct,fara nici o modificare.
    Attached Files
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

loganul oricum are oglinzile mai mari fata de alte marci straine , urcate in leon sau seria 1 sau multe altele si pe urma in logan si ai rezolvat problema , sa vezi ce mari ti se par pe urma !!!

Comment

intentionez sa imi pun oglinzii de prestige ...este chiar asa mare diferenta intre cele mici ? (nu ma refer la desing) se merita ?
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Am Prestige din toamna lui 2008.Pot spune ca nu m-au dat pe spate,nici ca design si nici ca functionalitate.Din contra,sunt mai firave la eventualele mici accidente in trafic.E a 2-a oara cand am probleme cu oglinda de pe partea mea.De curand un taximetrist mi-a crapat capacul in culoarea caroseriei,iar pe partea dreapta a masinii lui pur si simplu a retezat o oglinda de la o masina care era parcata.
          Tu alegi...
          Last edited by D-FENS; 24 February 2010, 18:39.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

de acord cu tine ...dar nu exista RCA ? sau in cazul in care esti tu vinovat cumperi alta! ma indoiesc ca daca o atingi putin se sparge ...
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Am fost la firma unde era asigurat taximetristul,BCR Asigurari si mi-au zis ca orice as zice ma baga la dauna comuna...Ca este si vina mea pt ca ma aflam pe acea straduta...Si pe stanga si pe dreapta erau masini parcate si nameti de zapada.
              Oricum,cele stock sunt cu mult mai rezistente.Am avut Logan Preferance si stiu ce vorbesc.
              Last edited by D-FENS; 24 February 2010, 19:29.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si eu tot preferance am si am schimbat oglinzile stock cu unele de mcv...e minunat acum!

Comment

Working...
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google