Vand diverse piese si accesorii Logan si nu numai...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut, unchimiu are un VAN din 2010, de 1.5 dci, si peste masca de fata, unde vine enblema normala ca la o bara de mcv are un ornament care vine deasupra cu sigla noului model
    sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• exista un suport adaptor pentru emblema noua (eu nu am). Unchiul tau are la Van bara usor modificata din turnare.

Comment

• Am ridicat azi coletul...super multumit
        Recomand.
        sigpic

Comment

• aha, am vazut ca este pusa pe deasupra si am crezut ca este un fel de de capac, deoarece iese, dar nu trag de ea sa nu o rup ca este masina de la romtelecom si cine stie ce ii fac)
          sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• -suport stingator incendiu (pentru modelul cu martor de incarcare) nou 25 ron
            la ce masina e valabil?
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
              Am ridicat azi coletul...super multumit
              Recomand.
              foarte bine, nu cred ca mai este cazul sa le degresezi, eu le-am curatit de ulei si sunt cu ceva vaselina pe filet.
              Originally posted by UCN View Post
              aha, am vazut ca este pusa pe deasupra si am crezut ca este un fel de de capac, deoarece iese, dar nu trag de ea sa nu o rup ca este masina de la romtelecom si cine stie ce ii fac)
              cauta adaptorul p'aci pe la "baieti".
              Originally posted by B 83 RMJ View Post
              la ce masina e valabil?
              la orice masina dar nu-l mai am, l-am donat. gasesti la dealer la tine stingator cu suportul atasat.

Comment

• pa scrie acolo ca pentru modelul cu martor de incarcare...la stingator sau?
                eu mi-am luat un stingator din carrefour care are suport de plastic. dar acuma nu stiu ce e ala la care te referi...
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• facem putin offtopic dar sa stie si altii: La dacia, din fabrica vin stingatoare tip spray. Ca piesa de schimb (accesoriu) gasiti la dealer si tipul spray dar si un model care are un martor de incarcare (arata ca un mic "manometru" cu rosu si verde) in laterala diuzei de pulverizare (o versiune mai mica a celor de casa). Acest tip de stingator vine cu un suport de prindere la picioare in partea dreapta fata (vezi poze la my ride MSR). Este mult mai sigur tipul acesta de stingator (material mai gros, cantitate mai mare de agent ignifugant, nu exista riscul sa se descarce accidental chiar daca este lovit sau manipulat de copii). In plus, la orice masina mai "serioasa" il gasiti sub scaun pasager sau sofer, in orice caz IN HABITACLU nu in portbagaj.

Sper ca sunteti toti lamuriti.

Comment

• ok. mersi. nu stiam treaba asta.

Comment

• cod VIN si reperul sau reperele necesare. veti primi in cel mai scurt timp oferta concreta (preturile ofertate includ tva, nu includ taxe livrare pentru comenzi cu o valoare mai mica de 1000 Ron)

Comment

• Serigrafie si ace de ph2 gasesc ?
                        passion 1.5 DCi

Comment

• monograma 1,2 mpi 16v aduci?

Comment

• Originally posted by livas View Post
                            Serigrafie si ace de ph2 gasesc ?
                            nu
                            Originally posted by nicolae09 View Post
                            monograma 1,2 mpi 16v aduci?
                            caut

Comment

• dai un pm daca aduci momograma
                              ms mult

Comment

• Stop ph2 dreapta aveti. Daca da care este pretul?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google