Ai cumva aparatorile de noroi ca alea de la Dealerul Dacia ?
Vand Urmatoarele...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by gusi View PostO sonda pentru marsarier? Multumesc!
Originally posted by lupulucian View PostSooky, doua seturi de protectii aripi? Stima
Originally posted by chelloo83 View PostSooky ai proiectoare? Cu tot ce trebuie la ele? Daca da la ce bani?
Originally posted by B-64-MVP View PostSooky ia zii de butoanele alea cu impuls nu se mai aude nimik???
Originally posted by felixb View PostSooky vreau si eu mocheta aia mica din portbagaj din interior,ce zici se poate?
Originally posted by demonhunter View PostPoti aduce elemente de caroserie, m-ar interesa bara din spate de la Logan face lift, (daca se potriveste pe loganurile actuale)
Originally posted by cc_iordachescu View PostMi s-a spus ca aici gasesc huse de Kiss. Daca e asa, va rog, din ce sunt facute (bumbac sau sintetic) si cat fac?
Originally posted by dany_6900 View PostSooky se poate aduce acele 2 tablite cromate de la bara din fata...de la grila?? V-ul si -
Originally posted by vali2706 View PostAi cumva aparatorile de noroi ca alea de la Dealerul Dacia ?
Pt mai multe detalii intrati pe id-ul sooky_style
Comment
-
Originally posted by ElevuL View PostUn stop stanga spate pt MCV se poate ?? Numai sticla ma intereseaza ca restu e ok )
Originally posted by adiya View PostPoate ne zici o ora ceva la care esti disponibil pe YM caci eu de saptamani ma chinui sa primesc un raspuns!
Originally posted by alexcorbu View Post-Prelungire bord cu spatiu de depozitare mai ai ?
-Nuca schimbator de prestige daca se poate o poza..
si cat costa transportul la astea 2 pls
Originally posted by dany_6900 View PostLa ce pret este " - " privat daca se poate...
Originally posted by adi_trif28 View PostSalut.As vrea sa stiu daca ai tot pasajul roata fata stanga si dreapta, deci tot carenajul ala de plastic care protejaza caroseria de noroiul aruncat de la roti.Vreau sa stiu un pret la stanga+dreapta, cat mai urgent posibil.Merci
Pt mai multe detalii intrati pe id-ul Sooky_style
Comment
Comment