Are cineva un filmulet sau instructiuni de montare pentru protectii aripi?
Vand Urmatoarele...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by kristikapa View PostSalut.
Mai ai autocolant usi prestige si prelungire bord?Preturi?
Ai putea sa atasezi o poza cu prelungirea bord fara spatiu depozitare?
Multumesc.
Comment
-
Sooky ai adus prelungiri bord cu spatiu de depozitare? Si autocolantele pt stalpi la ce pret le ai?
Comment
-
Originally posted by alexdachim View PostSooky.....ai putea sa-mi faci rost de capitonajul ala de pe politza din spate?....as vrea unul de ambiance fara cocoasa aia pt centura.......daca da da-mi un pm.....
Originally posted by r3duc View PostSooky ai adus prelungiri bord cu spatiu de depozitare? Si autocolantele pt stalpi la ce pret le ai?
Originally posted by demonhunter View PostSal, aduci cumva si piese de renault? M-ar interesa niste tetiere tip "virgula" care sa se potriveasca pe logan
Originally posted by B-64-MVP View PostSooky vreau si eu inca ceva de la tine dak ai. un set de autocolante pentru stalpii. iti mai trimit datele inca o data???
Comment
-
Te rog fa un Update la lista.. cu ce ai pe STOCK ! MersiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Na totushi nu revii cu update-ul la lista?) anyway.. pana atunci vreau 4 buc.. prelungiri bord fara spatiu... 1 set folie pretige... 1 set manere prestige. si blana mea.. mai fa update lista..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment