am explicat foarte clar ca am montat si nu e decat diferenta de culoare..cititi tot topicu, nu mai intrebati atat..omu da mocangeala si nu vreti )
[Vand] Arcuri H&R
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@yrman
dupa cum te bagi in seama si te arunci sa aduci jigniri, nu cred ca ai nici bacul.
si sunt niste arcuri, nu e vorba de euro care scade si apoi poate creste la loc sau peste. daca apuci s[ faci un pret cezi c[ mai vin oameni cu oferte mai mari ?!
e licitatie cumva ?! eu i-am oferit pretul stabilit de el. daca nu vrea nu-i nicio problema. se mai gasesc arcuri.. ce nu inteleg eu e de ce te-a angajat pe tine sa negociezi..
Originally posted by - Geo - View Postam explicat foarte clar ca am montat si nu e decat diferenta de culoare..cititi tot topicu, nu mai intrebati atat..omu da mocangeala si nu vreti )
nu am zis ca nu vreau dar am dat de directorul economic.
Comment
-
Un up de la mine pentru arcuri !
Nu va certati, face rau la inima !Last edited by kenjiro_sanga; 21 July 2012, 17:57.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
mai ai arcurile,deoarece sunt f interesat de ele?
am un logan de 1.4 cu 48.000 km telescoape stock pe ulei, jante pe 17" 205/45 si vreau sa il cobor,am inteles ca se poate numa din arcuri sa ramana telescoapele din stock,as vrea sa stiu cu cat o sa se lasa cu arcurile de la tine?Last edited by Eminemnebunu; 25 July 2012, 20:04.
Comment
-
Comment
-
nu se lasa cumva 4.5 cm sau din cauza rotilor o sa se lase doar 4 in loc de 4.5 sau asta nu conteaza asa mult?Last edited by Eminemnebunu; 26 July 2012, 14:37.
Comment
-
@portocala
pune-le ca sunt rezervate si gatasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment