Cum E Sa Ai Porsche Cayenne Si Sa FURI De Pe Alt Cayenne ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum E Sa Ai Porsche Cayenne Si Sa FURI De Pe Alt Cayenne ?

Filmat ieri seara de una din camerele de supraveghere montate pe casa.Omu' s-a servit cu stergatoarele de pe Cayenne, s-a mai uitat ce mai are nevoie, apoi s-a urcat in al lui Cayenne si ...

video
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

wow...saracutul...probabil consuma masina mult si nu ia mai ramas bani si de stergatoare.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

trebuie sa fie ceva teatral..nop?cum naiba sa ai bani de asa masinuta si sa nu ai bani de stergatoare?daca era logan logan..mai mergea...dar asa??????????poate era soferul roman...care a primit bani sa cumpere stergatoare...si se descurca el..in felul lui..sa faca bani de o bere..

Comment

E pe bune,nu e gluma.Stiu sigur.

Comment

Sincer,sunt multi care locuiesc intr-o garsoniera si au masini de fite.Numai zic cati am vazut facand cheta la Petrom.Deci nu trebuie sa ne uimeasca asemenea filmulete.

Comment

Apropo de astia "cocalarii" :
            Eu stiu un caz in care un tip si-a luat BMW X5 si apoi se ruga de un amic sa-i aduca cauciucuri sh din Germania!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

avem si printre noi specimene dastea , care fura de pe alte masini ptr masina lor , asa ca ce ne mai mira?

sigpic

Comment

Omu' asta e patit, i-au furat mai demult oglinzile la M6, i-au spart multe masini si asa a ajuns sa-si puna camere de supraveghere. Eu zic ca e pe bune. Cum sa furi nene stergatoare de la Cayenne ca sa pui pe alt Cayenne).
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Am uitat sa va mai zic ceva,idiotul care a furat stergatoarele a crapat si parbrizul dand drumul la bratul metalic al stergatorului.

Comment

dar, la ce vroiai sa le puna? La tico?
                    Am glumit...nu-s normali
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

macar de ii dadea drumu usor la bratul stergatorului....
                      si eu stiu un caz hazliu.patron de firma de paza(mare firma) conduce un renault 4x4 nu stiu ce model daa oricum scump,si el sta intr-o garsoniera vai mama ei in chirie!

Comment

Eu nu stiu de unde ati ajuns la concluzia ca daca ai Cayenne trebuie sa fi superior din punct de vedere moral , financiar etc . Pai cine credeti ca au asemenea masini?

Comment

madi, ai o bere de la mine. Bine zis!
                          Nu am ce sa comentez despre filmulet, nu ma mira absolut deloc.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Sunt si faze mai ciudate.
                            Tin minte o stire din ziarul local in care scria de un cetatean care a primit un player "nou" de la baietasii de cartier.
                            Tipu recent s-a mutat intr-un cartier cu o solenza. Auzise si el ca se mai fura pe acolo si in prima seara si-a pus o foaie A4 pe parbriz sub stergatoare cu ceva de genu: "nu spargeti va rog, ca nu am bani nici de un radio, apoi de reparatii"
                            Culmea e ca dimineatza a gasit un player oarecare lipit pe capota si un bilet cu ceva de genu: "multumim ca ne-ai facut sa zambim"
                            a fost a poza cu masina pe capota cu biletul lasat de "talhari" si playerul

Comment

Cocalar, nimic nou.
                              De fapt, cam asta este tendinta acum...sa ne indobitocim, si sa inversam valorile.
                              Esti bine vazut daca ai 4x4, bine vazut de pitzipoance si alti cocalari ori liceeni omanisti.
                              In fine, tara asta e cam de toata jena. Avem nevoie de niste asupritori, macar sa ne colonizeze care sa ne mai dea cu pumnul in gura.
                              Masura extrema, dar poate mere.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google