As vrea sa fac o incercare si cu gazul de la mol , daia intreb daca a mai alimentat de la ei , si cum se comporta masina si consumul
De Unde Alimentati Cu GPL?
Collapse
X
-
Parerea mea o stii deja de pe celalalt thread.
Singurul inconvenient, la statia de pe sos. Fundeni, este ca nu vine nimeni sa-ti alimenteze si trebuie sa te descurci singur. Eu deja m-am obisnuit.Last edited by vitriol; 15 January 2014, 15:41.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ai si tu dreptate.
Mi-a zis Sam ca nu vine nimeni sa-ti puna GPL la Mol-ul de pe Fundeni, asa ca m-am dus acolo si am intrat sa ii intreb cine ma ajuta. Mi-au spus ca ei nu pot pleca de la casa si afara nu mai era nimeni, asa ca m-am descurcat singur.
A doua oara m-am dus si mi-am alimentat singur fara sa mai intreb pe nimeni.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
In strainatate pe unde am umblat eu doar prin Italia la unele statii iti alimenteaza un angajat, in rest clientii isi alimenteaza singuri. Ah cu exceptie ungaria... La noi in tara in mare majoritate angajatii se ocupa de alimentarea cu gpl. Am alimentat odata de la un peco Lukoil de pe autostrada Bucuresti - Pitesti si am vrut sa imi pun singur gpl, dar a venit angajatul sa puna el. Mi-a spus ca au patit-o odata ca a plecat cineva cu tot cu furtun si de atunci nu mai dau voie clientilor sa alimenteze singuri.
De unde pun eu in Ar, angajatii ma cunosc deja si alimentez eu de regula.
Comment
-
A alimentat cineva pana acum de la vreo statie RBC?Cam ce gaz au ca si calitate?Eu am alimentat odata pana acum iar masina se comporta ok,iar pretul este avantajos,2,98 ron,taximetristul cu care colaboram mi-a zis ca au gaz ok.Din pacate au centre doar in DB si PH.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
Comment