Recomandare Instalatie GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutari!
    Ar fi de preferat sa o montezi undeva aproape de tine, in caz de un reglaj ceva sa nu mergi xxx km pentru acest lucru.

Esti relativ aproape, eu unul iti recomand Landi Renzo montata in reprezentanta din Targu Jiu, Lazar Service. Iti recomand, deoarece, acolo am montat eu acum aprox trei ani pe un 1,2 16v de cand avea putin peste 7000 km. In prezent am 120.000 km efectuati fara probleme.
    Stima.
    sigpic
    !

Comment

• Mersi bosss...ai idee si de un pret ceva?
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Pai eu am dat vreo ~2400 lei, rezervor toroidal de 54 litrii. Ma interesez cat ar fi acum.
        Pe la tine prin zona ai montatori?
        Last edited by vdmihai; 14 December 2015, 08:46.
        sigpic
        !

Comment

• As avea la Petrosani...la lascar service...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Care este cel mai mare rezervor toroidal care poate intra in logan berlina ph2? Incape ceva mai mare de 53L ?

Comment

• De ce să doreşti mai mare? Cu ăla faci 450 km +/-, în funcţie de stilul de condus. E dimensiunea optimă, se încadrează perfect în locul roţii de rezervă.
              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Buna seara si bun gasit tuturor membrilor acestui forum!

M-am decis sa intru si eu in randul celor care folosesc GPL. Masina este din 2004, un Ford fusion pe benzina (100 CP).

Am primit doua oferte:

Buzau: BRC Secvent 32 versus Landi-Renzo EVO (ambele cu rezervor de 42 litri si respective 52 de litri; diferenta e de doar 100 lei

SI

AGR: Tomasetto Stag-4 Hana-2001 Alaska (dedicated line) versus Tomasetto Stag-200 Valtek-30 Alaska (varianta economy line).

As opta pentru oferta celor de la Buzau. As merge parca pe un rezervor mai mare (de 52 litri) si parca pe BRC. Voi ce spuneti?

Multumesc.

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
                  De ce să doreşti mai mare? Cu ăla faci 450 km +/-, în funcţie de stilul de condus. E dimensiunea optimă, se încadrează perfect în locul roţii de rezervă.
                  Mda...cred ca ai dreptate.

Si alta intrebare: merita diferenta de bani dintre stag 200 cu injectoare IT01 si stag QBox/4 cu injectoare valtek. Se simte vreo diferenta intre cele doua?

Am mai avut un logan cu prima configuratie si am mers cam 25000km pe gaz, singura problema fiind "tacanitul" injectoarelor IT01.

Nu stiu daca la golanul asta sa merg tot pe configuratia aia sau pe stag 4 + valtek.

Comment

• Originally posted by vdmihai View Post
                    Pai eu am dat vreo ~2400 lei, rezervor toroidal de 54 litrii. Ma interesez cat ar fi acum.
                    Pe la tine prin zona ai montatori?
                    Originally posted by marianhorduna View Post
                    Mersi bosss...ai idee si de un pret ceva?
                    ~2500 lei pentru 1,4
                    sigpic
                    !

Comment

• Stag 4 cu Valtek sau Hana...
                      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Si ce diferenta notabila este pentru utilizatorul final intre cele doua?

Comment

• Mersi bosss de pret...

Comment

• In urma negocierilor cu AGR cred ca am sa merg pe stag200 plus, injectoare valtek si rezervor toroidal 53. Ei zic ca nu voi simti nici o diferenta intre qbox basic si stag200 plus pe logan.
                            Sper doar ca valtek-urile sa fie ceva mai silentioase decat IT01.
                            Revin cu detalii de la montaj.

Comment

• Ce instalatie gpl recomandați pentru un Opel Astra J 1.4 turbo 140 cp. Precizez ca nu are injecție directa?

Comment

• iti recomand PRINS,nu stiu daca si BRC-ul merge,dar poti sa te interesezi.Vorbeste cu Radu de la LPG EXPERT pitesti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google