Ai intrat pe harti sau pe navigare de ti-a aparut mesajul asta?
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by CatalinPPP View PostHai ca am comis.o! Am facut update.ul de soft de la 8.0.5 la 9.1.1 si mi.a aparut un mesaj: ' Licenta invalida pentru deschiderea hartilor'. Se mai poate face ceva?
Hai ca l-am sters sa nu faca vrunu o prostie. )Last edited by t1b1m; 30 March 2018, 14:43.
Comment
-
Originally posted by t1b1m View PostAi facut update de pe site banuiesc, nu ce am pus eu putin mai sus. Ala era doar pt informare, nu pt instalat. E dedicata masinii. Nu se instaleaza pe alta masina.
Hai ca l-am sters sa nu faca vrunu o prostie. )
Originally posted by danut.benghiu View PostAi intrat pe harti sau pe navigare de ti-a aparut mesajul asta?
Comment
-
Originally posted by danut.benghiu View PostSa inteleg ca se poate pastra pe un stick o imagine a softului medianav iar in cazul in care apar probleme, sa se poata repara cu acea imagine pastrata?
Comment
-
Tot timpul am auzit de aceasta actualizare a hartilor gratuit...nu exista riscul sa aiba anumite blocaze, lipsuri...din cauza faptului ca un este o actualizare platita de pe site-ul oficial? Eu am hartile din fabrica, m-ar tenta o astfel de operatiune insa n-as vrea sa constat candva ca are anumite erori sau tot felul de ciudatenii si apoi sa imi para rau ca nu am platit pentru ceva oficial...sper ca m-am exprimat bine
Comment
-
Originally posted by danut.benghiu View PostSa inteleg ca se poate pastra pe un stick o imagine a softului medianav iar in cazul in care apar probleme, sa se poata repara cu acea imagine pastrata?
Originally posted by danut.benghiu View PostTot timpul am auzit de aceasta actualizare a hartilor gratuit...nu exista riscul sa aiba anumite blocaze, lipsuri...din cauza faptului ca un este o actualizare platita de pe site-ul oficial? Eu am hartile din fabrica, m-ar tenta o astfel de operatiune insa n-as vrea sa constat candva ca are anumite erori sau tot felul de ciudatenii si apoi sa imi para rau ca nu am platit pentru ceva oficial...sper ca m-am exprimat bine
Comment
Comment