Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La mine a prins-o de o bara metalica. Super multumit de navigatie si mai ales de precizie. Nu se compara cu navigatia de pe telefon, unde tot timpul aveam o eroare de cativa zeci de metrii, sau cum am patit vara trecuta m-a bagat pe un drum forestier sa ma duca la o localitate si de fapt ma ducea pe un deal (fiind noapte si ploaie torentiala in Muntii Apuseni).

Comment

• Depinde si de telefon
      sigpic

Comment

• Asta e clar.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Depinde si cum il setezi programul de navigare. Va place Waze-ul ?Il utilizati?

Trimis de pe al meu LG-V500 folosind Tapatalk

Comment

• Eu sunt traditionalist, cand tableta pierde satelitii, GPS+GLONASS, am in torpedou, harta, busola, agenda cu nr de telefon de la amici pt remorcare si o lanterna.
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Îmi place și waze, dar se cam blochează pe BlackBerry. Vara trecuta am utilizat un samsung S2+ cu IGO pe el, dar fiindcă hărțile erau prost cartate, îmi dădea locații diferite fata de ceea ce stiam.

Comment

• Ai 3 chestii care sunt importante "device-ul", programul de navigație și hărțile.

Poți avea "device" excelent, program bun și hărți cu rutare de kko
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Aduc Waze in discutie deoarece are afisaj in timp real (politie ,blocaje in trafic,incidente,radare,alte pericole etc)

Trimis de pe al meu LG-V500 folosind Tapatalk

Comment

• Salut!
                    De unde pot sa cumpar (sursa de incredere) Media Nav sau un Media Nav Evolution???
                    Mentionez ca am Logan 10 Ani.
                    Multumesc anticipat!

Comment

• Gasesti destule pe OLX, sh, bune, functionale si ieftine, cum le place tuturor sa gaseasca.

Comment

• Da, am vazut ceva... Dar doar media nav 1 nu am vazut si evolution.

Comment

• EVOlution găsești noi, nemontate(adică, neconfigurate, fără licențe de hărți și AHA) la 600 zloți + transport.

În afară de niște chestii în plus neactivate pentru România* Medianav EVO=Medianav simplu.

*fără AHA
                          -cu TMC dar inutilizabil în ROmânia
                          -cu DAB, la fel inutilizabil
                          -temă M0 colorată, cei drept, dar nu total
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Mr. pt. info. Din ce am citit pe forum am inteles ca pot sa pun pe media nav si o camera de mers inapoi!?
                            Last edited by 77sky; 5 April 2016, 21:25.

Comment

• Da, se poate monta cameră marșarier pe orice Medianav.

Comment

• Salutare! Am incercat sa citesc cat mai multe pagini din acest thread ca sa nu repet dar nu am reusit sa le cuprind pe toate asa ca imi cer scuze anticipat daca a mai fost discutat. S-ar putea monta volanul cu comenzi si pilotul automat functional pe un laureat din 2013? Cam ce costuri ar fi? Multumesc

Sent from my HTC One using Tapatalk

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google