Originally posted by mr.K
View Post
Achizitie Logan Din Afara!
Collapse
X
-
De ce comparam mere cu pere ? De ce comparam Logan cu Octavia / Passat / A4 ( clase diferite ! )? Daca e sa comparam, haideti sa comparam Logan nou ( 12500 Euro full ) cu Octavia / Passat / A4 nou ( cea mai ieftina Octavia e 14600 Euro, Passat 22000, A4 27000 ), daca e vorba de masinile mai sus mentionate. Sau sa comparam Loganul cu cele din clasa lui - Skoda Rapid, VW Golf, Seat Leon, Audi A3 ( care si astea, cele mai ieftine, incep de la 11.400, adica emblema + motor + caroserie ). Si, dupa mine, nu se compara masina NOUA cu SH...nici macar aceeasi marca si acelasi tip...Vrem si ieftin, vrem si bun ! "Shaorma cu de toate !"
Originally posted by mr.K View PostGarantia. In Belgia poate esti tratat ca un client, in Romania esti tratat ca unul care deja a luat masina, nu mai meriti atentie.Last edited by Midnighte; 23 March 2015, 14:41.
Comment
-
Si loganuri.Last edited by einstein1984; 23 March 2015, 15:58.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by 66Edw View PostMidnighte daca ai cumparat din italia ai aceeas garantie peste tot in europa nu ? 3 sau 5 ani cum ai prins ... sau exista vro garantie internationala ?ceva de genu ?
Da, ai aceeasi garantie in toata Europa. Singurul lucru este sa ai caietul de service..
Eu am prins 3 ani ( atat e standard, peste tot ). Eu de asta ti-am zis, incearca in alta tara, daca vei gasi o masina mai pe "gustul tau" - 1.5 dCI 90 CP, fie ea Dacia sau altceva. E pacat, sa nu arunci un ochi si in alte tari ( ma repet, in Franta, faci 1.5h cu masina pana in Douai, daca mergi batraneste ), unde poti gasi Logan de 90 CP...
Comment
Comment