acum am ajuns acasa de la cumparaturi. la selgros, printre alte produse cumparate, am trecut si pe la raionul auto sa iau spray dezghetat parbrizul si solutie spalat parbrizul. am vazut si pretul la mobil 1 new life. bidonul de 4 litri era 208 lei si mobil 1 esp formula 213 lei. atat am retinut. la 1 l nu m-am uitat. inainte de selgros am fost si pe la real si bidonul de 4 l de mobil 1 new life era 268 lei.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Darksid3@ ma gandeam ca ai sa raspunzi cunosti bine uleiurile si vad din posturile trecute, multumesc; da grupul BP este inscrisa pe bidon, si traduceri sunt in Slovaca, Ungureste, Sarba, Bulgara, Romana pe spatele bidonului nu are pe Germana, mai scrie asa<Fisierele de securitate sunt disponibile la cerere pentru profesonisti nr telefon, dar poate sti de ce nu avea tipla sub capac. Concluzie: este venit de afara si ambalat in Romania
Comment
-
Nici macar tzipla aia nu e o certitudine ca e ulei original...manevre se pot face, nu e problema...important e sa nu fie Floriol in bidon . Uite, eu am folosit mult timp Aral pe mai multe masini si am fost foarte multumit. In Logan am avut 2 schimburi de Aral HighTronic 5w40...dupa ce am bagat Mobil 1 ESP, singura diferenta a fost ca la turatii ridicate, peste 4500 RPM, motorul era mai silentios...fluiera...nici un fel de zgomot metalic. Marele avantaj e ca-l schimb la 20.000 km fara sa-mi fac griji...deci e un avantaj financiar. O sa folosesc Mobil ESP si pe un BMW 320 d cu filtru de particule.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
cine ma poate ajuta si pe mine?dar repede.in selgros,mobil1,la 1l,difera ambalajul fata d cel la 4l.adik nu scrie new life pe el.scrie protection formula.e acelasi?are aceleasi culori.si la 4l sunt 2 tipuri d bidoane.unu la fel ca si cel d 1l,si unu cu ambalaj nou,cu mew life.eu as vrea sa iau 3l,k e mai ieftin,dar difera ambalajele.e acelasi produs oare?Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Originally posted by theo_bv2002 View Postcine ma poate ajuta si pe mine?dar repede.in selgros,mobil1,la 1l,difera ambalajul fata d cel la 4l.adik nu scrie new life pe el.scrie protection formula.e acelasi?are aceleasi culori.si la 4l sunt 2 tipuri d bidoane.unu la fel ca si cel d 1l,si unu cu ambalaj nou,cu mew life.eu as vrea sa iau 3l,k e mai ieftin,dar difera ambalajele.e acelasi produs oare?
La masina mea am cumparat un bidon de 4l+1 de 1l(la mine intra 4.5l). Si eu imi faceam probleme ca nu e acelasi ulei (pt ca etichetele sunt altfel), insa nu e nicio problema. Insa neaparat sa scrie new life pe el.
Deci ia 3 bidoane la 1l (daca zici ca iesi mai ieftin asa), dar sa scrie new life. Bafta.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
dar cine te pune sa te uiti la preturile fara tva?e 208 lei mobil 1 new life 0w40,cum a zis el.am fost si eu si am vazut.insa eu am alta problema.aseara am fost in selgros sa-mi iau ulei (M1 NF 0W40 ) si am intampinat urmatoarea problema.la bidon de 4l,erau 2 feluri de bidoane,ambele la aceeasi promotie(208 lei).unul avea ambalaj cu M1 NF 0W40,celalalt avea ambalaj M1 0W40 PROTECTION FORMULA.la bidon de 1l,era doar un fel,M1 0W40 PROTECTION FORMULA,56lei litrul.eu am luat din asta,3 litrii,crezand ca de fapt este M1 NF 0W40,dar cu ambalaj vechi.as vrea sa stiu daca asa si e,ca daca nu e acelasi cu M1 NF 0W40,ma duc si-l schimb,si il iau pe cel la 4l.dar eu zic ca este acelasi,doar ca au schimbat ambajalul.am iesit mai ieftin asa,ca nu vroiam sa iau 4l,ca nu am ce face cu el.eu bag 3 litrii fix,e ok si asa.astept un raspuns
ultimele 2 poze este uleiul care l-am luat.primele 2 poze este ulei M1 NEW LIFE 0W40,care il stitiLast edited by theo_bv2002; 8 November 2009, 09:42.Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
nu stiu daca e chiar asa. adica acelasi ulei cu eticheta schimbata. daca mergem pe gandirea asta vom ajunge sa spunem ca toate sunt la fel. asa putem sa spunem si de un lcd. de exemplu la samsung (dau acest exemplu pt ca le-am testat personal) putem sa spunem ca seria 4 si seria 6 sunt tot aceleasi lcd uri, doar cu designul diferit. da sunt tot aceleasi feluri de lcd uri, pe acelasi principiu, dar cele din seria 6 au niste softuri si tehnologii de imbunatatire a imaginii mai evoluate fata de seria 4 sau chiar in plus. si cand faci o comparatie in paralel diferenta se vede incontestabil. asa si la ulei. in general cred ca este acelasi principiu, dar new life este cu o formula imbunatatia fata de cea dinainte. mobil 1 protection formula este generatia dinaintea celui new life si daca e la acelasi pret sau cu o diferenta minora de pret, de ce sa nu il iau pe cel mai nou aparut, de ce sa ma intorc la cele anterioare??? asta e, la lcd uri vezi diferenta cu ochiul liber, o vezi instantaneu fata de modele vechi, pe cand la ulei diferenta de calitate o vedem in timp si doar de cei care se pricep f bine. pana atunci trebuie sa ii credem pe cuvant pe producatori.
eu spun ca nu este acelasi lucru. lasa cu ce spun ei pe factura, ca sunt satul de incurcaturile facute pe la selgros. eu am luat odata nu stiu ce pasta de dinti si cand a scanat-o mi-a aparut pasta de dinti de la alta firma si de abia atunci s-au sesizat si au inceput sa-si dea telefoane intre ei. sau preturi care erau la promotie, dar la scanare erau preturile dinainte ramase mai scumpe si noroc ca vazusem, ca plateam mai mult. crezi ca persoana (daca o fi si de gen feminin) stie ce inseamna protection formula sau new life?? pt ea e tot ulei mobil 1. ia cere parerea unei persoane de la selgros despre uleiuri si vezi daca te poate lamuri care e diferenta. eu zic ca o sa fie ... muta si o sa inceapa cu abureli. daca producatorul face diferenta intre cele doua produse, protection formula si new life, atunci asa o fi. credem pe cei de la selgros si nu credem producatorul??sigpic
Comment
-
pai l-am intrebat pe cel de pe raion,de la selgros,si binenteles ca nu a stiut sa-mi raspunda.cum ai zis tu,a inceput cu abureli.si stiu si eu problemele de la selgros pe chestia asta cu denumirile pe facturi.am sa ma duc sa-l schimb,desi nu prea am ce face cu 4l.mersi de raspunsLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Originally posted by theo_bv2002 View Postscuze de double post,dar acum am vazut ca desi pe eticheta bidonului nu scrie new life,pe factura scrie MOBIL 1 NEW LIFE 0W40.eu zic ca este acelasi ulei.voi ce ziceti?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment