If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da peste 4000rpm mai degraba te doare buzunaru decat sufletu)
6,4 in oras),am un matiz la servici si ia cam in jur de 7juma 8 in oras cu motor de 800cc.
Eu chiar stau sa ma gandesc voi realizati cand scrieti,frate consumul urban dat de producator este de 9,5 tu de unde scoti 6,4
si tu cu dci ai putea scoate sub consumul declarat, dar nu in conditii normale de exploatare ale motorului. mania asta a consumurilor mici, o vad in special la cei cu 1.5, care pe langa ca au consum mai mic decat benzinarul, mai si merg subturat, fumega ca o locomotiva dupa 50000km d emers in oras cu schimbari la 1500rpm, baga zeci d emilioane in injectoare, pompe, egr, turbo, dar ei merg cu consum mai mic decat ce zice fabrica, recte 6.5 in loc de 7. ce sa zic, superb. asa si 1.4 mers mai jos decat lejer, cu schimbari in 2000rpm, de crapa bucsele sub ea de la vibratii si catalizatorul daca-l desfaci e ca o punga cu grafit...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Ei kaka,eu unu nu incerc sa scot consumuri S.F.niciodata,chiar si daca nu ii dau sai simt demarajul,cam pe la 2000rpm schimb,niciodata peste 2700rpm la mers normal,ca la dci nu ii vad rostu si cred ca e destul pentru un diesel.Treaba cu mesul subturat e valabil si pentru benzinar,dar consecintele pentru un dci e vai mama.
Daca schimb la 2000rpm la dci viteza 1,2chiar si 3 nu sunt subturat delocsi am zis ca schimb intre 2000-2700rpm asta nu inseamna ca schimb numa la 2000rpm.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment