If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut! Eu sunt nou pe aici ..mai am 24 zile si imi vine si mie masinutza ..85CP, "motorinici", kiss FM.
Si voua v-au "facut cadou" garantia aia de 100.000 km ?
Diavolutu, cum e? Sunt curios si nerabdator sa pun si eu piciorul si mana pe ea
Eu marti abia o sa pot sa va impartasesc impresii,pentru ca atunci primesc masina.Oricum eu nu am luato pentru liniute,se vrea a fi o masina de familie(e si greu sa faci liniute cu un motor diesel)
si eu tot la Adras...
initial mi-au zis la inceputul lui decembie....si dupa ce m-am dus a 2-a oara....mi-au zis ca in jur de 1 luna dureaza....
a ramas sa mai sun maine sa vedem in ce stadiu e masina....
din cate am inteles cei de la Adras...sunt printre cei mai seriosi.....nu vad de ce ar trage de timp, oricum le-am dat doar avansul si...banuiesc ca au tot interesul sa-mi aduca masina mai repede...sa-mi ia toti banii...acum ramane de vazut....
E chiar frumos kiss-u asta. Iti vine cu mp3 playeru de pe prestige , ceasurile albe , volan invelit in piele , schimbator cu ornament cromat. As zice ca este o versiune imbunatatita de-a ambition-ului. Ceea ce nu-mi place la el este sigla aia KISS care ti-o baga pe gat.
da, e frumos....
pe mine, nu ma deranjeaza asa mult sticker-ul
cert este ca e modelul un pic mai diferit decat celelalte....doar e " serie limitata"..)
pana la urma, daca nu iti convine cu sticker-ul de kissFm...il poti da jos.
Eu am dat comanda,inclusiv platit integral in 24 septembrie(credit bancar)si am primit garantia extinsa gratis,era oferta pana in 24 septembrie inclusiv.
AM primit termen de livrare 16 noiembrie,insa cum am zis intr-un post anterior am fost sunat si mi s-a zis ca va veni masina marti,adica cu 17 zile mai devreme;sper sa nu fie vreuna refuzata de altcineva cum am citit pe net ca se mai intampla si din astea.
O sa vedem marti.
Eu am dat comanda,inclusiv platit integral in 24 septembrie(credit bancar)si am primit garantia extinsa gratis,era oferta pana in 24 septembrie inclusiv.
AM primit termen de livrare 16 noiembrie,insa cum am zis intr-un post anterior am fost sunat si mi s-a zis ca va veni masina marti,adica cu 17 zile mai devreme;sper sa nu fie vreuna refuzata de altcineva cum am citit pe net ca se mai intampla si din astea.
O sa vedem marti.
hmmmm.... ma faceti sa le trimit un mail prietenilor de la VC ca sa vad pe unde se afla masina pe banda de productie.
Eu am ridicato marti cum am mai zis.
Are intradevar bara de MCV,chair daca comanda am dato in 24 septembrie si se spunea pe forum ca doar cele comandate in octombrie.
Mi se pare destul de vioae si sunt chiar multumit de ea,e primu diesel dar e mai sprinten decat kadettu pe benzina motor1.3 din 83 care il mai am .
Hai ca v-am pupat si o sa revin cu poze...
Am comandat si eu un logan de 85 caiuti, vreau sa aflu si eu de la voi in special de la cei care au asa ceva daca-i o alegere buna loganul asta si daca se merita 10.500 de euroi pe asa caruta.
Am comandat kiss ul si daca tot se obeseste cineva sa raspunda sa-mi spuna daca vine si cu inchiderea din telecomanda.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment