Am o promisiune ca saptamana asta primesc stikerele. Sunt curios. Va tin la curent.
LOGAN kissfm
Collapse
X
-
-
eu am asa ceva adik logan 1,5 Dci 70 cp KISS FM dotat cu MICHELIN cauciucuri este super imi place la nebunie consum mic si tapiteria este un pic mai tare mai rigida ca celelalte ceea ce mie imi confera un confort mai mare la drum lung in 4 ani aproape de cand il am am 58000 km nicio problema dar si ingrijit adik service si piese numai de origine filtre de fabrica,placute de frana antigel schimbat la 2 ani verificari periodice la A/C si alte sisteme de pe aceasta masina.acum cand se vor implini 4 ani adik in august voi face si schimbul kitului de distributie in carte scrie 90000 km sau 4 ani deci la 4 ani voi face asa ceva.si inca un lucru fff important niciodata dar niciodata nu am folosit motorina de la orice pompa numai de la ROMPETROL cea aditivata Keropur pentru curatarea instalatiei si injectoarelor sau le pastreaza curate.
Comment
-
Am si eu un kiss fm, 1.5 85 cai din 2008, are pana acum rulati 140 000 km si este inca in stare foarte buna. In afara de bucsaraie si un rulment dreapta fata nu am schimbat nimic. Motorul toarce frumos, ca la inceput, nu au fost probleme cu injectoare. In afara de cateva accidente minore din diferite cauze, reparate pe Casco, la Uniqa, fara probleme, masina nu mi-a dat dureri de cap deloc. Cauciucurile au fost Continental si m-au tinut 90 000 km. Sincer, ador masina asta.Tacanit intre volan si scaun...
Comment
Comment