...Atasez schema de conexiuni, preluata de pe un site francez.
Cd-player Daewoo AGC-1220RF
Collapse
X
-
-
Nu trebuie nicio setare. Verifica microfonul si mufele/cablul aferente.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Dar a functionat microfonul ?Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
1. Microfonul e original și cablat corect.
2. Microfonul e activ doar dacă ai un telefon împerecheat și convorbire activă
3. Setări în telefon referitoare la set mâini libere.
4. Problemă hardware/software a 1220rf-ului - de aia a și fost vândut.
5. Se poate pune un CliP pentru test de microfonPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salut, microfonul il am de la Axscu din Bucuresti si zice ca el la probat si e ok. Mai ramane sa vad maine(azi) daca nu cumva is firele intrerupte de la prelungirea microfonului pana in cas.MP3.
Cas.MP3 e cumparat de vreo 1,6 ani de la un tip din Pitesti...dar trebe sa caut daca mai am nr. lui si adresa.....sa fie oare ce zici tu cu defect casuMP3 ? Nu mai stiu ce sa zic....am fost azi si la Dacia - Renault Cluj ...dar (meseriasii) de acolo dau din umeri ca ei nu au mai avut cazuri de genul acesta doar asa razlete 1-2 acum cativa ani cand erau angajati alti meseriasi . Halal electricieni-electonisti la ditamai servisul.?!
Poate ..poate ii dau cumva de rezolvat ...mai astept opinii si sfaturii de la voi.
Oricum multumesc ca orice idee e binevenita.
Comment
-
Repet intrebarea : microfonul a functionat ?
Daca nu, as suspecta pct.1 si 4 din cele postate de T0rquemada.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
E cablat prost în ambele mufe vezi http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=164
7/8/19 = signal/+/gnd= roz/galben/verde iar sus ar trebui să ai gnd/signal/+ = verde/roz/galben
19(verde subțire) l-ai pus pe 18, iar sus nu se pupă semnalele.
Pune o poză cu mufa microfonului cu tot cu fire.Last edited by t0rquemada; 13 January 2016, 16:51.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salut, o sa postez poze cu ce imi spune-ti voi, doar pe saptamana viitoare ca sunt plecat de acasa si nu pot fotografia la masina mufele.
...ma tot gandesc la toate dar sper sa pot da la capat sa si functioneze.
Oricum multumesc pentru sfaturi si postari. Revin cu poze sapt. viitoare.
. . . . nu stiu daca este functional mic. cert este ca vanzatorul a zis ca la probat si functiona ?!.......dar ce este:
5. Se poate pune un CliP pentru test de microfon
...adica cum se poate proba ?
Comment
Comment