Ce Parere Aveti De Loganul Asta ''putin'' Altfel?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mi se pare oribil botu

Comment

important e ca totusi e un logan cu volan pe dreapta sincer doar plasa de tantari din fata numi place imi aduce aminte de plasa de tantari de la geam in rest e OK
      Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

Vad ca parerile sunt impartite.intradevar masina are si plusuri si minusuri,insa pe mine m-a uimit modul in care a fost transformata,mai ales tehnica care s-a aplicat.

Comment

interesanta dupa cum au zis si altii, plasa aia de tantari strica tot, restu mai merge
          sigpic

Comment

mergea un fagure gen cel de mcv mult mai ok, parerea mea (tm)

Comment

oricum in Romania sunt loganuri tunate mai cu gust decat asta ;)

Comment

cred ca ii unica ... ciudata rau ....
                http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
                Everything sounds better . . .

Comment

Cel mai mult imi place bara de pe spate,fata se putea si mai bine e prea urata cu plasa aceea.

Comment

frumoasa sau urata?!
                    URATA!!!!!

Comment

personal nu imi place, doar bara spate, atat. grila fatza prea mare, farurile iarasi nu imi plac si nici portbagajul...mai bine lasau si modificau spatele in zona stopurilor ( inclusiv stopurile )
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ma iubeste femeieie si e moarte dupe mine ...e cea mai urata dacie ,parerea mea
                        sigpic
                        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

nu am nici un respect pentru munca lor din pacate ) bot kitch, bara spate, idee buna da prea ostentativa, portbagaj tot copiat deci ideile nu sunt originale deloc...plus ca pune ditamai grila, da plasa de o calitate de doi lei..si sa nu uit literele de bazar lipite pe fata...si desigur suspensie de barca...habar n au de tuning...imi aleg o masina de la care sa copiez botu, de la alta spatele, sudez table de doi lei si gata...se fac kitchuri si la noi, da cu chestii ieftine de bazar, asta deja e kitch de mari proportii!
                          aaa...si sa nu uitam rotile stoc cu capace)
                          Last edited by - Geo -; 11 December 2010, 19:11.
                          sigpic

Comment

pai daca vorbim de plasa,vad ca totii se leaga de plasa ,pai de audi,de ce nu va luati??sau de evo???
                            Attached Files

Comment

e prea radical schimbata , prea mult au schimbat fata sa semene cu lancer si asta e urat,......trebuia o combinatie intre logan si elemente din lancer si dadea mult mai bine , iar grila aia uriasa e oribila:| , doar nu are un motor imens ce trebuie racit))
                              Last edited by ktalyn28; 11 December 2010, 20:25.
                              Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                              -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                              Silent Coat.

Comment

Arata binisor bara spate, in rest este urata, se vede ca au muncit dar degeaba, iar treaba cu modificarile de metal imi aduce aminte de celebrul Leepu. Daca o modifica Leepu, sigur ar fi iesit ceva frumusel si unicat (fara pic de fibra).
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google