Astra H Caravane ma indoiesc sa fie motorizata 2.0 t. Poate 2.0 DTI, care nu-i cine stie ce.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
@flopy84 ala cu astra stia ce face ca el a intrebat daca ma alerg si cu el, ca vazuse ca m-am alergat cu accentul si el a venit dupa noi. Ca era 2.0 mi-a zis tipul cu accent, asa scria pe portbagaj, pe propietar nu l-am intrebat deoarece el a trecut pe galben si eu m-am oprit.
Nu ma dau in mod regulat, ala cu accent-ul m-a provocat la semafor, dupa aia mi-a zis ca i s-a parut ca scrie 1.4 pe portbagajLast edited by yrman; 30 May 2011, 21:20.sigpic
Comment
-
Cel mai probabil era stema lipita . S-au pus si 2.0 de 170, 200 si 240 de cai pe editiile speciale GTC si OPC dar acolo se vede cu ochiul liber ca masina e nervoasa, au kiturile(bari, praguri, jenti) acelea foarte frumoase. De liniute vs Logan nici n-are rost sa vorbim la puterile alea .
Comment
-
Nu era OPC. Era sigur tractoras si sigur tragea bine pe treptele superioare. sau a ratat startul si a recuperat mai greu, ca a stat la aripa mea spate pe primele 3 trepte si pe 4 a venit rau de tot. In fine ... hai sa trecem mai departe.sigpic
Comment
-
versus
Originally posted by alessandro View Posteu zic sa nu vorbesti inainte. au mai fost pe aici care au facut asta.
cu mine te tenteaza ceva ?
Poate peste 100 de ani cand o sa aduc si eu ceva modificarii masinii. Dar asta nu se va intampla prea curand.
Originally posted by yrman View PostNu era OPC. Era sigur tractoras si sigur tragea bine pe treptele superioare. sau a ratat startul si a recuperat mai greu, ca a stat la aripa mea spate pe primele 3 trepte si pe 4 a venit rau de tot. In fine ... hai sa trecem mai departe.
Comment
-
Originally posted by yrman View PostNu era OPC. Era sigur tractoras si sigur tragea bine pe treptele superioare. sau a ratat startul si a recuperat mai greu, ca a stat la aripa mea spate pe primele 3 trepte si pe 4 a venit rau de tot. .........
Comment
-
ma gandeam sa fac o liniuta cu polizorul meu contra unui golf 1.9 tdi de beharca ,cam din 95 e masina.am vreo sansa? vreau sa-i scot figurile din cap lu ala cu golf.mentionez ca nu am mai participat la o liniuta,deci nu am experienta,dar as face-o acum sa nu mai vb urat de dacia.trebuie sa apar imaginea dacia.
Comment
-
Originally posted by laur @ View Postma gandeam sa fac o liniuta cu polizorul meu contra unui golf 1.9 tdi de beharca ,cam din 95 e masina.am vreo sansa? vreau sa-i scot figurile din cap lu ala cu golf.mentionez ca nu am mai participat la o liniuta,deci nu am experienta,dar as face-o acum sa nu mai vb urat de dacia.trebuie sa apar imaginea dacia.
Ps: Daca ai 1.2 16v nu stiu ce sanse ai...destul de mici cred
Comment
-
Originally posted by laur @ View Postma gandeam sa fac o liniuta cu polizorul meu contra unui golf 1.9 tdi ....................am vreo sansa? ............mentionez ca nu am mai participat la o liniuta,deci nu am experienta.............
Daca vrei sa-i scoti fumurile antreneaza-te prima data si apoi du-te pregatit.
Si vezi ce motor are (daca e de 90 cp si e in stare buna, lasa-l ca pierzi).
Comment
-
Nu chiar toate bulgaroaicele sunt varza, sunt oameni care-si iau masini foarte intretinute si nu vor sa plateasca toate taxele romanesti, nu trebuie sa generalizam.
Daca e tdi de 90 de cp in stare proasta, merita sa incerci, altfel nu.
Comment
Comment