Logan Vs Megane 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ultimele doua posturi la ce se refera? S-au sters posturi?
    Megane-ul de la mine de la munca are tot borcan.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu ca eu ... Da` sa-l vezi pe tata
      P.S. : De ce suntem OFFTOPIC ?
      1.6 MPi Icy White

Comment

Cand facem comparatie intre masinile astea, ne gandim la un Megane1 nou si un Logan nou...Nu?
        Daca luam un Megane 1 obosit de atetea drumuri proaste si-l comparam cu Logan abia iesit din rodaj, normal ca e (probabil) mai bun Loganu )
        Daca nu...Cred ca si Megane1 e un pic peste Logan, cel putin la tinuta de drum. Spunea cineva ca amandoua sunt barci. N-am tras mult de ele, dar am condus si Megane1 (inuman de frumos hatchbagu cu stopurile alea rotunde) si Laguna1, nu poti sa spui ca Megane e barca pe drum.

Comment

Salutare tuturor si bine v-am gasit dupa un ban acordat de un administrator zelos. Sfat : nu-i contraziceti ca patiti ca mine.

Toate plusurile sunt la Megane: materiale, aerodinamica, antifonare, tot ! Singurul atu al Loganului este pretul de intretinere. Daca stam sa ne gandim bine la acelasi rezutlat ajungem daca comparam Loanul cu Megane -ul actual. Si ca sa avem aceeasi motorizare haideti sa vorbim de 85 cp dci. Oare nu-i acelasi lucru? Sigur nu avem dci inca pe Logan Ph II (parca), dar si daca am avea ar fi tot aia ...

Comment

Grije la banuri(desi sunt comvins ca nu se iau asa usor,sau am avut eu noroc)si eu sunt de parere ca meganu 1 are multe plusuri si sa sti ca nuci la intretzinere nu e mai scump ca loganu pretzuri aprox la megane discuri de frina 2milioane perechea,placutze 70ron,telescoape 3 mil perechea deci.....Nu stiu cit or fi la logan dar nu cred ca mai ieftine
            sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

Eu cred ca tu vorbesti de preturi la piese contrafacute, de sunt asa ieftine. La Logan (ca si la Megane de altfel) plauctele sunt 200-250 lei.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu nu prea inteleg care-i barca dintre Megane. Acela cu fundul bombat nu mi s-a parut barca de loc. Sedanul poate nu stiu.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ala cu fund bombat e megane2, cristi noi vorbeam de megane1.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Banuiam eu.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      Eu cred ca tu vorbesti de preturi la piese contrafacute, de sunt asa ieftine. La Logan (ca si la Megane de altfel) plauctele sunt 200-250 lei.
                      80 Ron cu holograma sunt maxim placutele . Confirm . A cumparat tata pentru al lui Ph1 1.6 MPi . . Eu sunt din Pitesti . Daca le caut in Mioveni sunt si mai ieftine ;) intre noi fie vorba . Pot sa confirme ai nostrii Mioveni Logan Club
                      1.6 MPi Icy White

Comment

Haideti sa va spun si eu singura mea experienta cu un megane 1, 5 usi, 1.6 110 cp., condus mai demult, pe o distanta de aprox 90 km. Fata de 1.6 16vde pe logan remarc imediat lipsa de cuplu la turatii de sub 2000, pur si simplu nu trage sau se simte subturata, dar cand urca in turatii trage f bine. Nu mi-a placut jgomotul din interior, destul de suparator. In schimb se aseza pe sosea mai bine decat loganul din pacate. Si inca ceva, masina are acum la bord 350 000 km si merge bine, fara sa se fi umblat la motor. Sper si la logan sa fie la fel

Comment

Antifonarea e la fel la ambele masini, nu exista diferente, deci zgomotul din interior e la fel.

Originally posted by ingerulol View Post
                          80 Ron cu holograma sunt maxim placutele.
                          La dealer, nu cred. La magazine de piese, da. Si ce te face sa crezi ca nu pot sa fie contrafacute si puse in cutie cu holograma?

Comment

Nu cred ca antifonarea e aceeasi, Megane e mult mai silentios decat Loganu.
                            Nu auzi la 4000 asa tare motorul ca la Logan, la fel si trenu de rulare.

Comment

@ Andrei poate te referi la zgomotul anterior produs de motor. Ca asta tine de antifonare. Oricum ma indoiesc ca e aceeasi antifonare ...

Insa zgomotul produs de vant nu mai e acelasi ... Si asta tine de aerodinamica.

Comment

Gasiti voi antifonare pe tablier si capota la benzinarele cu 8v...

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google