DUSTER - Noul VYP Sibian

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari Vasi, poate ne vedem in aprilie-mai pe la Valea Draganului la inca o intalneala, sau pe la Praid

Originally posted by vyp75 View Post
    Am nevoie de o parere: vreau sa fac ceva la muzica in masina, sa schimb numai boxele, sa pun 1din cu ecran retractabil, sa pun 2 din sau sa pun navigatie originala dacia?
    Ma intereseaza pentru navi si pentru camera marsalier, nu ma intereseaza dvd sau avi.
    Boxele le schimb ca sunt varza si nu sunt hotarat in ce sa investesc mai departe, sa iau doar mp3 player si sa folosesc navi pe telefon caz in care renunt la camera, sa iau dvd player 1din sau 2din pentru navi si camera sau sa iau navi original.
    Va cer parerea si celor care aveti 2 din pe logan cum va convine sau incomodeaza pozitia 2din asa joasa???
    Inca o parere legata de subwoofer-ul in roata de rezerva, e ok la sunet, se merita, cei care au idee poate ma ajuta???
    Astept pareri......
    1. Pune 1DIN cu ecran retractabil daca nu ai nevoie de aeratoarele de pe mijloc. 2 DIN parca e prea jos, si asta o spun din proprie experienta Acum am un Eonon cu android si merge brici.
    2. Subwoofer in roata de rezerva... hmmm... si eu vreau. Ai 3 optiuni, pioneer, kicker sau JBL. Pioneer e cel mai ieftin, jbl cel mai scump. Sincer daca as avea bani as merge pe JBL, daca nu pe kicker, in nici un caz pioneer.
    Cam tarziu, dar sper sa fie ok.

Comment

Incet dar sigur se tot face cate ceva la masina:
      - montat faruri cu lupe si angel eye
      - montat bullbar, mai trebuie scut bullbar care este la vopsit
      - legaturi proiectoare led bullbar model drl, se aprind pe contact si la actionare pozitie se stang
      - vopsit elemente suspensie, directie, planetare, articulatii
      - modificat prindere spoiler fata pentru masca tuning
      Attached Files
      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Arata foarte bine, imi plac farurile in special.

Comment

Incepe sa prinda forma. Spor la treaba!

Comment

Bullbar copiat după Duster Techroad de Brazilia, ăla original
            Attached Files
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Bravo Vasi !

Felicitari ! Arata foarte bine ! Spor la treaba in continuare.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

vad ca ai prins si placa pe mijloc la radiator cu suruburi .urmeaza grila aceia fara sigla dacia.nu?
                Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Copiat intradevar, noi nu facem nici macar atata, ala original nu stiu ce sanse sunt sa poata fi comandat, oricum pretul lasa mult de dorit. Noroc cu rusi ca noi nu suntem in stare sa facem nimica, macar daca ar fi in reteaua dacia pe comanda elemente originale folosite in alte tari pe aceasi caroserie, dar nici asta nu putem rezolva.........
                  Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Cu siguranta te vor invidia multi posesori de Duster . Felicitari si succes in continuare , cu siguranta iese ceva frumos . Cat despre reteaua Dacia si accesoriile tuning de origine , asa intelege Renault sa ne respecte . Si Loganul 2 are un kit tuning comercializat prin Brazilia , la noi ...pauza , nu mai spun si ca daca vor avea niste preturi ...

Trimis de pe al meu SM-J100H folosind Tapatalk

Comment

O intrebare pentru cunoscatori, cum credeti ca se aude mai bine la duster subwooferul tinand cont ca nu e portbagajul inchis ca la logan, un subwoofer tip tub, unul trapez, unul seald sau o incinta custom pe fundul portbagajului?
                      Saptamana viitoare ma apuc de configurat sistemul airride in portbagaj si am nevoie de o parere legat de subwoofer pentru a configura restul portbagajului....
                      Astept pareri, multumesc.

Comment

O cutie bass reflex !

O sa fie ce trebuie !

Spor la treaba !
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Depinde ce doresti de la bass - sa fie clar sau sa bubuie tare. Optez ptr incinta custom in aceeasi linie cu intreg portbagajul.
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

O sa iasa ceva de vis ;)
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Cadouri........
                              Attached Files

Comment

Altele ?

Trimis de pe al meu SM-J100H folosind Tapatalk

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google