Prestige 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ciudat, eu pe piatra cubica zbor, iau toate groapele si bucsaraia e perfecta..

Comment

• Razvan,a ta e hovercraft
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• eu am bara stabilizatoare de VAN. solicita mai mult bieletele antiruliu. o sa gandesc o solutie mai fiabila in timp

rulemntii de presiune mai mergeam dar i am schimbat sa fie

Comment

• de fapt mergeam. de cand am arcele m-am mai domolit oleaca. am luat si doua amortizoare "piatra". acolo, sa fie..

Comment

• mie mi se pare groaznic cum lanseaza din gropi si denivelari un Logan cu arcuri sport si amortizoare stock. daca iei cateva contre in curba mi se pare chiar periculos comportamentul.
            la ce drumuri avem nici nu ma gandesc sa pun vreo data suspensie. arcuri de VAN mai de graba

Comment

• arcuri sport cu amortizoare intarite nu mai e altceva..

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                mie mi se pare groaznic cum lanseaza din gropi si denivelari un Logan cu arcuri sport si amortizoare stock. daca iei cateva contre in curba mi se pare chiar periculos comportamentul.
                la ce drumuri avem nici nu ma gandesc sa pun vreo data suspensie. arcuri de VAN mai de graba
                nu stii tu chiar tot

Originally posted by razvanamza View Post
                arcuri sport cu amortizoare intarite nu mai e altceva..
                e spaima rinichilor..aia e!!!
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• hopefully not

Comment

• nu mai e altceva ? sau ... nu mai....este altceva

singura problema care mi o pun este legata de fiabilitatea in timp a amortizoarelor scurtate + intarite

am gasit in amortizor, unde intra tija aceea lucioasa o gramada praf si mizerie. cum as putea sa fac o protectie sa nu mai intre. sa pun ceva intre baza amortizorului si protectie.

@ matheo ce nu stiu ? eu am mers cu asa ceva si mi se pare ca tzopaie ca o broasca beata. pe asfalt bun sta bine dar fereasca Sfintii sa iei o groapa serioasa in timp ce iei o curba tare.

Comment

• exisra deja din fabrica. mai bine de atat cam greu..

Comment

• burduful ala e intreg?...ca nu ar trebui sa fie mizerie,sa nu fie spart/crapat..etc
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• este perfect intreg, nu spart nu nimic. ce za zic am mers mult prin zone cu praf apa noroi...
                          daca stau bine sa ma gandesc la 50.000 2 bielete rului si 2 rulemnti de presiune la ce coclauri a vazut....e bine

Comment

• ambreiajul

in alta ordine de idei...aveti ceva sugestii pentru a imbunatati prinderea bieletei antirului pe bascula ? in timp buza ascutita a basculei taie cauciucul bieletei si atinge in surubul central al acesteia. se freaca metal-metal si provoaca un scartait groaznic.
                            Attached Files

Comment

• asta e ambreiaj tocit ?
                              Pana acum nu te-am intrebat , de ce l-ai schimbat, care erau simtomele?

Comment

• discul are 5 mm fata de 8 cat are unul nou

la plecari de pe loc trepida. vibra schimbatorul de viteze.

cand plecam si era motorul rece mergea perfect. pe masura ce se incingea facea din ce in ce mai tare. nu puteam sa plec din panta. evectiv ziceai ca se rupe schimbatorul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google