Chiar... ce pregatesti cu capota aia?
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rotitele sunt acum pe masina, fac ravagiu cu ele
Le aveam la pregatit/vopsit atunci, plus ca m-am dus la Brasov fara sa stiu exact daca mai apuc sa ma dau. M-am dat, insa fara antrenament, fara recunoastere si am dat-o-n bara, adica am gresit traseul la 2 treceri din 3.
Capota este in plan sa o modific, inca mai caut ceva priza buna pt ea.
Comment
-
Comment
-
Update:
- fete de usi gri inchis, de VAN.
- husa de la maneta de frana de mana cusuta personal, din 4 bucati, piele.
- ornamentul Sparco de la frana de mana montat profesional, cu gauri filetate in maneta si reductie din teava Pexal; am reusit sa reduc cursa butonului si acum pot folosi maneta mai eficient in glisadele mele superbe (nu ma laud, hihihi)
Comment
-
Numai vecini unu si unu s-au adunat la Ilfov ))...nenea..arata bine rau frana de manasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
azi pe la 5 si ceva imi parea mie cunoscut un sunet cand mergeam cu masina ... pff erai la 2 masini in fata ... nu ii dai pace deloc ) frumos rau ... bafta in viitor!!Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Fotografii in premiera de la Mioveni! Masina DaciaShop in concurs!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Frumoasa masina, pacat ca nu m`au lasat organizatorii sa ii fac poze de aproape (nu m`au crezut ca sunt din logan club :| ) sper sa pot sa ii fac maine mai multe poze ...
P.S felicitari pentru timpul scos la cursa de indemanare
Comment
Comment