Pentru Ce Platim Casco?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Azi, de dimineata, mi-am cam dat seama de ce platesc CASCO

Am coborat la masina si mi s-au inmuiat genunchii. Aripa stanga infundata dar rau de tot, far stanga crapat, bara pe partea stanga miscata de la loc si zgariata. Cum poti fi domne asa idiot? Cum sa pleci sa lasi omului asa o paguba? Daca nu aveam CASCO trebuia sa platesc totul. Eu unu, as lasa, eventual, un numar de telefon sa-i dau omului RCA-ul. Masina era parcata la ditamai bulevardul si chiar nu ma asteptam la asa ceva. Oricum, cine a lovit-o, si-a facut si masina lui varza pentru ca a mea e sifonata rau.

Deci, e bun CASCO si asta e un bun exemplu la subiectul topicului.

Comment

Mai casco e bun..... eu de ex m-am dus la o spalatorie in bocsa sa o spal si cretinii aia de acolo cum drec au facut nus dar miau fisurat parbrizu dac nu aveam casco era f.... ma faceam de 630 ron deci pe anu asta miam cam scos casco
      Last edited by SoNyKeL; 29 April 2008, 18:07.

Comment

E bun casco dar trebuie sa avem mare mare grija cand semnam,cu ce firma,sa citim contractul
        nu ca primarul...............
        fara francize si alte pacaleli.
        sigpic Alexandria

Comment

Fransiza, nu franciza, ca nu iti faci nici o firma...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei what do you want to say? Oricum din cate am inteles
            omniasigu inca face polite full casco cu 0% fransiza ptr masinile luate prin BRD

sigpic

Comment

Asa e, acum vreo 2 saptamani, cand am dat comanda pe MCV, am luat credit la BRD si mi s-a facut casco cu fransiza 0% la Omniasig.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                Andrei what do you want to say?
                Ziceam ca lumea face niste confuzii grosolane pe aici...

Comment

Salut,
                  am full casco la Asirom fara fransiza. Ieri a fost o grindina si mi-a facut vreo cateva semne pe capota din fata. Nu sunt foarte vizibile decat daca te uiti dintr-un anumit unghi. Se poate face pe casco ? Unii sunt de parere ca nu au ce sa iti faca, ca doar daca iti afecteaza si plafonul nu o sa iti schimbe toata caroseria. Sau vor umple micile gropite cu chit si treaba e rezolvata. Ce parere aveti ?
                  It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Se schimba sau se indreapta capota. Se poate si face cu ventuze, daca au aparatul.

Comment

Merci Andrei. La chestia cu ventuze nu m-am gandit.
                      It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Salut!
                        Saptamana trecuta a fost o ploaie ,grindina si bineinteles capota la masina mi-a facut-o varza parca am tras cu alice in ea...In fine am fost dupa cateva zile la asigurare la casco si mi-a zis ca trebuie sa ma duc la politie sa i-mi faca constatare si dupa aceea sa vin la ei . La politie am explicat care a fost treaba la care agentul a vrut sa i-mi dea amenda ca cica trebuia sa ma duc in ziua aia cu masina.E normal asa ceva?
                        I-am explicat ca doar nu a fost accident sau altceva dar degeaba " Asa e legea" pana la urma am renuntat cand am auzit ca ala vrea sa ma puna sa platesc amenda 50 ron.

Comment

Mie mi sa taiat anvelopa in ceva bucata de metal. Sau cel putin asa cred... Mam dus la casco.. Si ce sa vezi frate.. Ca ei nu schimba.. Anvelope numa daca ii stricata si janta.. Pai si aia ce inseamna ca ma duc cu ciocanu sa lovesc janta ? Sa imi dea si mie banii pe anvelopa?
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

Pentru 80 % din prostiile pe care le facem la volan , 19%Avarii in parcare REALE 1% fenomene meteo
                            EX : + =

Comment

Keanu da, trebuia sa lovesti si janta - posibil atunci sa-ti fi schimbat tot.

Eu am inteles f clar (pt ca intreb mult): ca exemplu - in caz de grafitti (sa zicem cum ti-ai xxx tu cauciucu) nu se rezolva pe casco, dar daca e vandalizata (cu urme clare de lovituri) sau daca iau o groapa tzapana si-mi xxx janta, se considera lovitura si se face 100% pe casco - janta, cauciuc, picot si alte cele, doamne fere' (daca n-ai fransize).

Deci trebuia sa iei ciocanu...

Comment

Working...
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google