Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu-i suport pe urmatorii:
    Cristi_Xp de cand cere bani pentru anunturi
    Pe kAndrrei da prea multe penalizari
    Pe Canto ca are cutie de scule mai jmechera ca a mea
    Pe Gionik ca si-a luat megane
    Pe MCD ca are serpisori
    Pe Sorin_PSS ca nu intelege ca nu am nimic cu el si/sau impotriva lui
    Pe Felix ca are masina care mi-am dorit-o multi ani la rand. acu tre sa imi gasesc alta masina care sa mi-o doresc
    Pe Cristi_Xp ca locuieste in Timisoara. Nu de alta ,dar vreau si eu.

Daca imi mai aduc aminte oameni si motive le adaug pe parcurs
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Haaa in sfarsit un topic bun ...am plecat sa fac o lista

Comment

Nu chiar cum spune in titlu. Eu sunt "suparat" pe crististreulea si SoNyKeL ca nu prea mai posteaza pe forum. S-au retras pe forumurile locale si numai acolo actioneaza . Si de la un timp incet incet si Cezar se molipseste de la ei.

On topic: Eu nu-i suport pe cei care cauta sub orice forma sa-i gaseasca greseli lui Seba. Pana acum cateva luni era Andrei vanat acum vad ca toate rachetele sunt setate pe Seba.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Asta e bine...inseamna ca se face remarcat
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

daca nu ne suportam pe noi macar sa ii suportam pe alti.
            sigpic

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
              Asta e bine...inseamna ca se face remarcat
              Pai de la un timp s-a inceput sa se caute solutii de tragere si pentru tine.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Aveti grija...am nervii de otel si "duc" mult la uzura..daca cedati primii v-ati ars ca abia atunci incep sa "trag"
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ce cearta urata e aici imi place la nebunie

Comment

io nu-l suport pe parte intunecata ca e comunist si marlan. pe sonykel ca nu mai trage cu arcu' lu cupidon. pe xp ca ma f***e la cap sa-i fac launch control, adica sa-i servesc pranzul zilnic la ora 12. da ce-s io, bucatar?
                    nu-l mai suport pe jiji mareom ca pe langa faptul ca nu prea mai intra pe forum, nici prostii cu masina nu mai face. pe aia care cu o toba sport si un chiptuning la 1.4 fac 16v in orice imprejurare. pe aia care consuma 3% la 150km/h...
                    bine, nu pot sa zic ca nu-i suport, dar pe moment ma agita. daca as fi motor, ar fi echivalentul unui chiptuning de moment
                    Last edited by darksid3; 1 April 2009, 10:09.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cei care se cred mult mai destepti si dau replici aprinse la ce spui!

Comment

Eu nu ma mai suport pe mine . )
                        Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

Sa zicem ca nu suport(pe forum)...mai ales in zilele proaste :
                          -nepasarea...gen CristiXP
                          -sarcasmul...gen TWeetY(mai vechi...)
                          -critici...gen dsign
                          -spam...gen flavio(vad ca s-a cam lasat)
                          ...plus userii care dau report crezand ca trimit PM cuiva

Comment

Originally posted by Seba View Post
                            io nu-l suport pe parte intunecata ca e comunist si marlan. pe sonykel ca nu mai trage cu arcu' lu cupidon. pe xp ca ma f***e la cap sa-i fac launch control, adica sa-i servesc pranzul zilnic la ora 12. da ce-s io, bucatar?
                            nu-l mai suport pe jiji mareom ca pe langa faptul ca nu prea mai intra pe forum, nici prostii cu masina nu mai face. pe aia care cu o toba sport si un chiptuning la 1.4 fac 16v in orice imprejurare. pe aia care consuma 3% la 150km/h...
                            bine, nu pot sa zic ca nu-i suport, dar pe moment ma agita. daca as fi motor, ar fi echivalentul unui chiptuning de moment

Bre, da si eu sunt comunist si marlan...pe mine m-ai uitat.
                            @cristi: nu m-am retras nicaieri. Asta este singurul forum pe care il frecventez. Vezi ca ai pm.

Comment

eu sunt "prieten" sa nu zic altfel cu sinx
                              sigpic #

Comment

Eu nu-l mai suport pe viorelu ca face pomana din ce in ce mai rar si nu ma mai motiveaza sa merg la intalniri la Pitesti. Fara coliva nu are niciun farmec
                                Nu-l suport pe Ionut AIC pentru ca e cel mai de treaba loganist din Mioveni...pe felixb pentru ca ma face taran...pe sonykel ca m-a cazat in vara la bunica-sa si mi-a interzis sa fac sex cu ea...pe crisneg ca ma bate la cap de folie...pe defens ca si-a luat 16V si a venit pana la Mioveni sa se laude...si pe toti ceilalti.
                                Last edited by Ionut; 1 April 2009, 19:06.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google