Salut.Ma gandesc ca in viitorul apropiat sa-mi vand loganul si sa-mi achizitionez una din aceste masini.Astept pareri,impresii!Imi place foarte mult modelul nou de la Toyota dar nici Honda sau Insignia nu iese din discutie!Toate modelele,benzina 2.0,2.4 respectiv V6 de la Opel.
Honda Accord Sau Toyota Avensis Sau Opel Insignia?
Collapse
X
-
Mi-am deschis o afacere si-mi merge bine....sa zicem.Deci acum imi permit sa dau 1000E rata la casa+masina,poate si mai mult.Deci clar o sa-mi schimb si masina,ce dracu,trebuie sa ma bucur si eu de viata ca doar sunt in floarea varstei!) Nu am mai putut sa astept pana la 40 de ani cand,castigam si eu bani din Medicina(aviz Cezar,de pe forum).
Nu stiu sa fac Poll!
Comment
-
Eu unu' daca m-as vedea in locul tau nu as alege nimic din ce ai spus mai sus. As alege Passat 2.0 tfsi, 200cp, dsg. Are prietenul lu' sormea Accord modelul nou dar sincer masina aia nu m-a surprins cu absolut nimic...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Eu as fi ales GTI fara sa stau prea mult pe ganduri dar ne-ai luat cu sedane elegante si am zis sa iti propun ceva asemanator dar cu motor de GTI.
@Cromatic: Golf 6 GTI sau Octavia RS nu?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment