Cum va alintati voi golanul sau ce porecla are ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu ii spun "citza" de la cateaua, pe numar CTA.

Comment

• a mea se numeste STEFANIA pentru ca am fost cu ea la biserica de Sfantul Stefan si am botezato cu acest nume de SFANT.

Comment

• eu ii zic in mai multe feluri,de exemplu"ma duc sa fac o tura cu PAD-ul(vine de la numar)", sau "hai marcica,hai la deal" sau "di dorel di ionel di mugurel,,,nuame de cai ,etc,,,hai mai repede sa-l depasesc si pe asta(sa nu creada ca trage singur)
        BC-69-PAD,,,va saluta
        sigpic

Comment

• eu l-am botezat tuti.
          sigpic #

Comment

• eu ii spun maimuta
            MiNnRuZ

Comment

• pe al meu il cheama DECENEU ))))))))))))))si mai am un vw ,nume LULUTA,sper ca astia doi sa faca un copil frumos si sa se cheme MERTAN))))))))))

Comment

• Eu am mai multe si nu imi permit sa le alint, si-o iau in cap, se cearta intre ele si nu mai muncesc.

Comment

• Frumusica.Botezata de sotia mea,si e indragostita de Frumusica.Ce-mi vazura ochii?Adriann are si el o Frumushica.Acum,Adrianne,ce suntem noi vinovati ca avem masini frumoase?
                  Last edited by bbogdan; 13 April 2009, 22:27.

Comment

• martisor (pt ca mi-a venit pe 10 martie ) dar nu ii zic asa ii zic ori tampitel ori in mai multe feluri

Comment

• a mea e inmatriculata pe 1 martie!

eu ii spun scurt si la obiect: "monopost"

Comment

• A mea are o porecla pe cinste " Cazanul"
                        sigpic

Comment

• al meu are porecla:LOGANEL si GIM-UL

Comment

• am avut o dacie si avea numarul ZTA si ii spuneam zeita
                            golanul inca nu l-am botezat dar cred cai voi spune costica ...)

Comment

• pe loganul meu (ma rog al lui tata dar o sa fie al meu) il alint furia alba. aceasta idee mia venit in urma cu vreo 3 ani si um pic(cand aveam vreo 13ani) chiar inainte de achizitionarea masinii deoarece ascultam mult unguru bulan unde tot pomenea de furia lui alba(un trabant).
                              DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                              sigpic

Comment

• Numele Loganului meu este : KTW-ul de la numar .
                                Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google