visezi RMN
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
pun pariu ca in club sunt putini...dar au venit multi brasoveni.
In februarie vom mediatiza si noi intalnirea si vor fi invitati toti loganistii din tara.
Noi vom petrece la fel ca si anu asta undeva... si a doua zi ne vom strange cu toti cei care vor sa vina sa umple o parcare cu noi.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
daca stalpul e ridicat e rosu, logic ca e pus pentru masini sa vada cand e coborat sa poata intra sa nu mai se chiorasca dupa stalp ca din masina nu il vezi.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
greseala de montaj, unu e pentru cei care vor sa intre celalalt pentru cei care vor sa iasa, puteau sa puna o placuta ceva sa scrie ca e pentru accesul in parcare.
E logic pentru ce sa opresti la semafor pe o strada fara intersectie?Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Un tip se plimba prin Tel Aviv cand vede in vitrina unui magazin un
ceas expus. Intra in magazin si spune:
- Buna ziua, as vrea sa cumpar ceasul acela.
- Nu e de vanzare, dar daca vreti, va putem face o circumcizie!
- Nu, multumesc, as vrea sa cumpar ceasul acela din vitrina, e un ceas
foarte frumos.
- V-am spus ca nu e de vanzare, dar daca veniti cu un prieten, va facem
2 circumcizii la pret de una!
Tipul se enerveaza si izbucneste:
- Dar mai lasati-ma in pace cu circumciziile! Eu vreau ceasul!
Vanzatorul ofteaza si spune:
- Stiti, noi aici nu vindem ceasuri. Aici facem circumcizii.
Tipul intreaba:
- Pai, atunci de ce ati pus ceasul in vitrina?! Vanzatorul:
- Pai, ce era sa punem...?!
sigpic
Comment
-
ia uitati ce am vazut eu azi... scuze pentru calitatea imaginilor dar sunt facute in graba cu zoom mare si fara trepied...distanta este cea din prima poza.Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment