mai bine lasi asa fara sa rescrii parerea mea, te costa mai putin :P
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
eu pot sa iti fac rost de chip de la cb... cu cati km vrei tu... dar de rescris... e un pic mai complicat...
placa cu cb trebuie sa aibe aceeasi versiune de soft altfel nu recunoaste calculatorul de injectie debitul.... 6001 fara cb 6002 cu cb.... 7001... 7010 fara 7002, 7011 cu cb ceva de genu..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
sunt seriosi, eu am facut primele 2 revizii la ei. dar mai bine mergi direct la noi in brasov. poti sa mergi la EURO MOTOR ca si cei de acolo sunt ok.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
cine imi cumpara si mie bilete la finala Steaua- Dinamo? fac cinste! 0744597679 nr meu de tel!
Comment
-
Sfat pentru cei care au tendinta sa-si gaureasca capota ca sa-si puna sigurante!
protejati-va vopseaua de pe capota ca o zgiriati urit!
fuge surubelnita,clestele de nit ,bormasina..................................Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
hai salut baietii!!!ma poate ajuta si p mine cineva cu o poza cu masina mea de la vreo intalnire pt k am nevoie de ea k sa pot sa postez o 'vanzare de jenti'
va rog eu mult si daca se gaseste trimiteti-o p mail blh-hell@yahoo.com multam!!!!
scuze mailul e cu liniuta jos _
Comment
-
am facut rost si de poze scz de intarziere
Comment
-
Originally posted by boly76 View PostSfat pentru cei care au tendinta sa-si gaureasca capota ca sa-si puna sigurante!
protejati-va vopseaua de pe capota ca o zgiriati urit!
fuge surubelnita,clestele de nit ,bormasina..................................
Comment
Comment