parazitii cantau cu franele de dacie... cum poate a mai scos-o cineva inainte, nu stiu.
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DomnulK View Postnu, nici loganu nu-i fidel, se mai pupa cu ford transit, cu alt logan...
cienva spunea odata ca: sa n-ai incredere in femei si in franele de DACIE. si loganul e tot dacie deci....si el inseala. c'est la vie!In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
mai am si eu lapsusurile mele....crezi ca tin minte toti hiphoperii?
eu prefer in dacie, sau ep camp, sau in padure, sau in cort...si neaparat cu o femeie sau mai multe femei..
cand voi fi batran promit sa incerc cu fereastra deschisa :P
Comment
-
pun pariu ca iese iar poveste lunga de cateva pagini pana diseara si o sa apara skandal sa ne panalizeze pe toti, pardon pe voi ca pe mine nu poate :P si de aia imi permit sa va antrenez la offtopic .
mai biune facem un chat pe mess<conferinta sau cum s-o numi> :P
Comment
-
Originally posted by DomnulK View Postpun pariu ca iese iar poveste lunga de cateva pagini pana diseara si o sa apara skandal sa ne panalizeze pe toti, pardon pe voi ca pe mine nu poate :P si de aia imi permit sa va antrenez la offtopic .
mai biune facem un chat pe mess<conferinta sau cum s-o numi> :P
Comment
-
nu, cu ea pe geam si pe balcon am incercat.... vreau doar eu si cu fereastra deschisa, dar cand voi fi batran si senil.
bine, o sa ziceti ca batran sunt. aveti dreptate da nu-s inca senil :P
Comment
-
deci presimt ca iese ceva de nedescris. au aparut la orizont pe topic asa:
DomnulK*, bezmeticu+, gmv97, idanny, Lanceru', Phanthom, sinx....ce-o urma dumnezeu cu mila...da eu raman la ideea ca trebuie s aincercam oriunde avem ocazia.
recunosc c ain lift inc anu am incercat, din motivul ca mi-e firca sa urc cu liftul.
Comment
-
Pot sa zic ca am fost la Fulger aseara .....m-au pescuit Laur cu Sin si Bezme de pe Gheorghe Polizu.
Am dat un shanhai mai Gionik, o gura pui => 3 guri ardei iute, dupa ce am mancat s-a umflat taratza in Bezme,NYT si fratemiu ) s-au dat la un skandenberg :PNo Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
Comment