si eu recomand Mermim XX,mi-am montat cd playerul la ei,super de treaba si priceputi.
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Foarte rau sincer , puteti sa va suparati cat vreti voi pe mine , daca ar fi dupa mine as face sa fie de la 21 de ani desi eu am dat de la 18 dar vad prea multe... nustiu rocket cum esti , poate esti cu capul pe umeri ... dar 90% dintre cei care isi iau permisul in ziua de azi nu si-l iau din utilitate sa se duca la serviciu , sa se duca la liceu/facultate , sa se duca din A in B , si -l iau din motive gen: mama sa ies sa ma sparg in figuri , sa-i pun folii si multa muzica , so rup la aqua sa vezi ce shmecher o sa fiu o sa agat gagici etc...
sigpic
Comment
-
Sal la toti ... am o problema in care poate ma puteti ajuta. vreau sa merg si eu cu familia la mare la vara. stiti ceva de pensiunea La Jura din neptun ? Sincer preturile de la hoteluri mi se par cam mari pentru ce conditii ti se ofera. poate cineva are informatii sa ma ajute. mersi anticipatCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Mersi ... nu vreau neaparat acolo, dar mi s-a parut pret/calitate rezonabil. totusi vroiam si ceva referinte, ca deh ... stii cum e ...
eu in general caut cazare in neptun sau eforie nord, dar raportul pret/calitate sa fie bun si sa nu sara calul (pretul, nu calitatea)
preferabil la ceva vile sau pensiuni "verificate" ... adica cu recomandari de la altiiCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
PS ... stiu ca voi sunteti din zona si satui de mare, dar unde va duceti voi cand aveti chef de plaja si mare ? Cunoasteti mai bine zona. ce plaja mi-ati recomanda unde sa fie ok pentru copii. am 2 copii de 1 an jumate si de 3 jumate. mie in principiu nu prea imi place marea, nu din cauza ideii de mare, ci din cauza aglomeratiei de acolo. mi se pare impropriu de zis ca merg in concediu tot in inghesuiala cand in fiecare zi mor din cauza aglomeratiei. dar doctorii m-au trimis cu copiii la mare asa ca ne conformam. problema e ca nu prea stiu unde sa ma duc. anul trecut am fost la neptun la hotel terra** si a fost destul de ok, dar parca as vrea altceva. o pensiune sau vila unde sa aibe eventual copiii un loc de joaca sau macar un spatiu verde in jur, si loc de parcare pentru masina. ceva de genul asta. astept informatii de la voi si cand ma duc trec sa dau o bere receCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment