Imposibil...Luni intru in posesia celui mai dorit dintre loganuri!Mai sunt circa patruzeci de ore pana la intalnire...Nu am spus ca parca mi-ar naste nevasta?
Cafenea&Caterinca&Diverse
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gps.
Baieti am si eu o mica problema si apelez la bunatatea voastra de a ma ajuta . Ca sa nu lungesc vorba, am nevoie de un GPS, imprumut, pentru 1 saptamana, incepand cu data de 17 Sep. , credeti ca ma poate ajuta cineva . Este dispus vreunul din voi sa faca un bine ? Astept raspuns pe mess , sau la intalnirea de Duminica . Multumesc anticipat !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Duminica asta la intalnire sau cherhana am impresia ca cineva (nu spunem cine) va veni cu solutie de indepartat petele cu dedicatie speciala catre The silver bullet, care aseara a primit un botez cu cola pe bancheta din spate. N-are rost sa exprim micutza criza facuta de proprietar (pe care-l durea la basca de pantalonii "raufacatorului") la vederea "dezastrului":If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Ps in juma de ora cobor la masina sa vad dezastru acum pe lumina daca vedeti ca a refulat marea a crescut nivelu marii brusc si auziti urlete inseamna ca cineva a fost aruncat in mare daca nu inseamna ca nu e foarte grav patata...
sigpic
Comment
Comment