cucu bau mere forumu... zilele astea sa vazut cat de uniti suntem... bine ca belea e ok...
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
N-am mai intrat deoarece am avut ceva probleme cu netul.Sarbatori fericite !!!.L-a ajutat Dumnezeu pe '' beleaua '' sa-l avem iar printre noi.Numai bine la toata lumea si conduceti prudent.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Mai eu zic sa nu dezbatem pre mult subiectul "beleaua", e mai bine asa, il vizitam si vb cu el "private", ok?
@Emre - eu zic ca daca vrei sa ne cunosti , si esti interesat, poti veni si la patinuar, dar acolo vei vedea doar cativa dintre noi, sau la intalnirile asa zise oficale, care se tin in fiecare Duminica la ora 16, in parcarea de la AquaMagic.
Acum, fiind ultima duminica din an si cum bine sti ca marea majoritate suntem ocupati cu pregatirile de revelion..... totusi uni dintre noi se incapataneaza si ne vom intalni , asa ca sa ne uram cele bune face-to-face, pentru noul an,
Hai , aveti grija in trafic si sa auzim numai de bine!
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Ultima intalnire pe anul 2007 LoganClub Constanta in data de 30 Decembrie in parcare in spate la AQUA MAGIC la ora 16.
Cine crede ca poate veni sa se treaca cu prezenta pe lista.
Prezenti:
1. Sonykel
2. CosTin87SIE
3. unEL
4. ct-07-apv
5. Beleaua
6. Floryn
7. Christnacht
8. alexzbf
9. leoion
10. ct11lyv
11. DyZ
12. Emr3
13. Viktor
14. Alxex
15. ???
16. ???
...
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. miTzaH
2. CT-87-VFM
3. memo
4. Jonivip
5. hessus
6. Deluxe
7. HellmanIn tara momentan.
Comment
-
Bai nene (CosTin87SIE) ... si ti`am zis sa nu ma treci pe lista k nu sant sigur k o sa apar .... acu mai trecut pe lista si o sa`mi sariti toti in cap "dc n`ai venit" am zis k nu promit dar incerc ... dak e sa vin ne vedem acolo :PLogan 1.6MP
Comment
-
Belea schimati id-ul ala ca ma streseaza rau de tot .Nu mai vreau sa aud de belele .Numai bine la toata lumea.O sa fac tot posibilul sa ajung si eu la intalnire sambata.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
@BELEAUA .... Schimbati nick-ul si mergi la biserica sa aprinzi o lumanare (cineva a avut grija de tine) .... nu glumesc.
@all DUMINICA ORA 16 (cine poate)
sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Ultima intalnire pe anul 2007 LoganClub Constanta in data de 30 Decembrie in parcare in spate la AQUA MAGIC la ora 16.
Cine crede ca poate veni sa se treaca cu prezenta pe lista.
Prezenti:
1. Sonykel
2. CosTin87SIE
3. unEL
4. ct-07-apv
5. Beleaua
6. Floryn
7. Christnacht
8. alexzbf
9. leoion
10. ct11lyv
11. DyZ
12. Emr3
13. Viktor
14. ???
15. ???
16. ???
...
Asteptam sa ne confirme sau nu prezenta urmatorii useri ai forumului:
1. miTzaH
2. CT-87-VFM
3. memo
4. Jonivip
5. hessus
6. Deluxe
7. Hellman
Originally posted by FLORYN View PostAcum, fiind ultima duminica din an si cum bine sti ca marea majoritate suntem ocupati cu pregatirile de revelion..... totusi uni dintre noi se incapataneaza si ne vom intalni , asa ca sa ne uram cele bune face-to-face, pentru noul an,
Hai , aveti grija in trafic si sa auzim numai de bine!
Cu stima, FLO.
Cu stima, Costin.In tara momentan.
Comment
Comment