Da chiar .. ce loganisti vin maine la carfur in parcare ?
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dyz pe mine ma intereseaza loganistii care vin maine la 16 la aqua...
Apv-ule v-am tot asteptat sa veniti gratarele sfraiau fetele dansau dar voi nu ati venit la mine ii pregatisem si o ciocolata lu apv-ita dar voi nu si nu...
si nu cumva a fost si andrei baiatul cu loganul albastru...
sigpic
Comment
-
-
Salut baietzi!!!Sunt nou pe aici ...cind se mai fac intalniri ???Ca as vrea sa vin si eu daca se poate cu SLR-ul meu !!!!;)
bine ai venit pe forum! folosesti limbaj mIRC, lucru interzis pe acest forumLast edited by crististreulea; 4 May 2008, 19:01.
Comment
-
Salutare si bine ai venit pe forum ... intalnirea LoganClub Constanta se tine momentan Duminica in parcarea la aqua magic la ora 16.00 ... frumos DCI ai in posesie ...For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Multi din cei care au venit la intalnire au luat directia costinesti ... nu stiu cand se intorc , de obicei se mai opresc si pe la o saramura prin olimp . Nu cunosc sa se intalneasca cineva in seara asta.For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Comment
-
Eu unu am ajuns si cred ca si restu , ce sa zic a fost frumos ca de obicei am ras pana am lesinat si in plus rai astia m-au pus sa merg pe jos , am facut o plimbarica pe faleza in costinesti...
oricum suuper intalnire , imi pare rau ca nu ne putem strangem mai multi cand e sa plecam din oras...
seysu urmatoare intalnire va fi in duminca viitoare la ora 16 la aqua...
pana atunci poate ne gasesti pe la aqua eu am SNK la numar ...Last edited by SoNyKeL; 4 May 2008, 21:41.
sigpic
Comment
-
Ok...si loganul din poza nu ???Sper sa ne intalnim ca si eu mai merg pe la aqua....
Fara limbaj mirc te rog.Last edited by valeriuciprian; 5 May 2008, 05:52.
Comment
Comment