If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai dar pana acum s-au impartit toate? cine sta cu ele in casa? tu??? am dat la spalatorie o mare parte si o alta mare parte tie si restu le-am impartit la intalnire 5lu ala 10 lu ala si tot asa...
nu stiu frate au fost 100de bucati o sa tin contu si la flyere va dau cate un pda cu excelu instalat... deci facem sau nu? in afara de voi mai are cineva alte pareri?
puii mei poate le-ai dat la cateva fete cu golanuri si nu vrei sa zici
Mie nu imi da pda..e prea avansat pentru mine....
SI DA FACEM FLYERE POATE MAI ADUNAM BAIETI CA DEJA NE CAM RARIM..
eu nu stiu de ce zici ca ne rarim ramanem astia care suntem cei mai uniti loganistii puri ceilalti care ne parasesc problema lor doar cateva personae nu pot sa ajunga gen FOLRYN, GXG care lucreaza pe mare,etc deci decat sa vina maine 100 insi mai bine 1 si bun parerea mea .SUNT PRO FLAYERE
Am un set de suporti numar Logan Club cred ca e singuru pe care il veti vedea in curand , au fost 2 si unu e la alex neagu...
e cu scris alb pe fond negru... Pret set 15Lei... Primu venit primu servit...
S-au strans ceva banuti din cotizatii , veniti cu idei cum sa cheltuim banii ce sa facem cu ei, cum sa promovam clubul , cum sa facem sa ne fie mai bine... fiecare membru din cei 19 sa vina cu o idee...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment