Originally posted by sebesteing
View Post
Intalnire Logan Club Oradea
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
locuri sunt tot timpu,daca nu incapem acolo in parcare,marim locul,oprim intrarea altora.
Pentru ce-a de a 3-a intalnire propun sa o lasam pe saptamana viitoare deoarece saptamana asta nici eu si nici Juristul nu putem veni,dar daca voi doriti sa va intalniti nu este nici o problemaasa ca cine poate saptamana aceasta Vineri la ora 18:00 in parcarea de pe Independetei.Faceti lista cu prezenta
Comment
-
Vineri 26.06.2009 Orele 20:00 Intalnire Logan Club Oradea Parcarea de pe Independentei.
Hai sa incepem si prezenta:
1.Silviu_MM
Comment
-
deci multa lume se inscrie...vad ca incepe lumea sa dea inapoi.Daca nu va convine ziua si ora.puteti face si voi propuneri.nu e batut nimic in cuie.O zi faina
Comment
-
se pare ca am cam dat-o in bara cu intalnirea de azi.nu stiu daca a fost cineva pana la urma dar eu trebuie sa-mi cer scuze ca am ajuns la 8:25 aproapeprobleme la facultate si cum sapt viitoare e licentasper sa nu se supere lumea pe mine.
Prin urmare pentru saptamana viitoare astept propuneri cu privire la data,ora si locul intalnirii.Hai sus cu parerile
Comment
-
mare incurcatura ) eu am stiut ca la 8 se merge apoi am vazut un post de al tau ca mergi pe 6 (asta la ora 7, l-am vazut) am trecut pe acolo dar nu a fost nimeni.... m-am luat si m-am plimbat prin oras. Pe data viitoare, saptamana asta fac revizia de 60.000"cati santeti?!?"
Comment
-
Comment
Comment