01.12.2008 16.00 la sala sporturilor in parcarea din fata cine este de acord sa voteze stam si noi o ora doua de vorba
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Im mod normal pe 1 dec sunt de servici dar mi-ar parea foarte rau sa nu vin si eu deci o sa fac tot ce se poate face sa ajung . Daca nu se poate imi pare foarte rau dar sper ca o sa se organizeze astfel de intilniri mai des . Sper sa ne vedem pe 1 decLast edited by mirita adrian; 27 November 2008, 19:27.
Comment
-
Felicitari celor prezenti azi la intilnire. Daca o tinem asa cred ca o sa ajungem in primul loc pe tara la organizare de intilniri. O sa ne invidieze toate celelalte judete.Apropo am fost totusi doi. E un inceput promitator.Cred ca de cite ori o sa ajung pe la sala chiar daca sunt singur o sa cred ca sunt la o mare intilnire a loganistilor din ploiesti.
Comment
-
Intalnirea de azi 01.12.2008 nu a fost una cu prezenta asa cum se anuntase. Se putea ajunge la cifra record de 7 prezente?!
1. Mmaxalb - absent
2. Spanky - absent
3. Sly_waz - absent
4. Bog_82_ABO - absent
5. Cypi - absent(dar pot spune ca motivat pentru ca nu a spus ca vine sigur)
6. Mirita Adrian - PREZENT
7. Geonny - PREZENT
Bineinteles poate toti ati avut motive intemeiate dar puteam stabili alta zi sau ora...Desi au fost stabilite si acceptate de toti.
Poate pe viitor vom fi mai uniti si vom trece de faza ca e frig, ca e seara, s.A.M.D.
Comment
-
Am incercat sa vin dar am lins un peste cu usturoi care a trebuit stins cu un pahar de vin si cum vinu avea un miros mai ciudat de "as mai bea un kil" am sarbatorit ziua nationala ca la carte [nu aia de bucate], adica azi m-am tratat cu zama de varza
promit ca la urmatoarea vin negresit chit ca merg cu bicicletabaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment